230
MED79207A37ADCE4457BCA1B1CFC4EAE6E1

Nyproducerade trerummare på stranden Denia

Nyproduktion

Denia, Denia

Nyproducerade trerummare på stranden Denia

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€50
TypLägenhet
ReferensnummerNB089B
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta65 kvm
Våning2 (hiss finns)
Byggår2019
HissJa
BalkongNej
PoolJa
Terrass10 kvm

Pris: €214,100

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Lyxig nyproduktion med det ultimata läget på stranden i Denia, nära till allt.

INTERIÖR

Nyproducerade lägenheter med det ultimata läget, framför stranden i Denia, och nära in till centrum! Lägenheterna har ett till tre sovrum, ett till två badrum, ett delvis utrustat kök och för-installation av AC. Utöver detta finns ett trevligt poolområde och parkering samt förråd är ett extra tillval. INFLYTTNINGSKLART I DECEMBER 2019!

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där.

Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna!

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

I närheten

Avstånd till strand0.1 km
Avstånd till centrum10 km
Avstånd till flygplats100 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär0.2 km
Avstånd till hav0.1 km
Avstånd till shoppingcentrum10 km
Avstånd till sjukhus6 km
Avstånd till golfbana10 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
65 kvm
Lägenhet
Våning
2 av 4, hiss finns
Pris
€214,100
Samfällighetsavgift/mån
€50
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2019
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Denia

Nyproducerade trerummare på stranden Denia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg