230
MEDE3F529A5C5A94426A133EF86448D6663

Nyproduktionsprojekt i Denia

Nyproduktion

Denia, Denia

Nyproduktionsprojekt i Denia

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€50
TypLägenhet
ReferensnummerNB000a
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta79.38 kvm
HissJa
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Pris: €145,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Nyproduktionsprojekt i exotiska Denia som har allt att erbjuda.

INTERIÖR

Nyproduktionsprojekt i Denia med otroliga release-priser! Missa inte chansen att hinna på en av dem. Lägenheterna har två till fyra sovrum, ett till tre helkaklade badrum, ett ljust vardagsrum samt ett öppet kök och utsikt över havet och bergen. Urbanisationen kommer att ha en gemensam pool på taket och ett grönområde, även detta med utsikt.

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där.

Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna!

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

I närheten

Avstånd till strand2.5 km
Avstånd till centrum0.1 km
Avstånd till flygplats100 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär0.1 km
Avstånd till hav2.5 km
Avstånd till shoppingcentrum0.1 km
Avstånd till golfbana3 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
79.38 kvm
Lägenhet
Pris
€145,000
Samfällighetsavgift/mån
€50
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Denia Denia

Nyproduktionsprojekt i Denia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg