Bli kontaktad, klicka här!

Lägenhet med havsutsikt i Balcon de Altea

Altea , Altea
Pris
430 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 117 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja (28 kvm)
euro_symbolCommunity fee: 65 EUR
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: LL058

Objektsbeskrivning

Lyxig lägenhet belägen i Balcón de Altea inom gångavstånd till alla tjänster, gamla stan i Altea och stranden (bara 5 minuters promenad från alla viktiga platser). Den har en turistlicens och den hyrs ut året runt (80% uthyrningsgrad från 600 € -900 € / vecka beroende på säsong). Av den anledningen är det en mycket intressant lägenhet ur investeringssynpunkt. Planerar du att köpa nu och gå i pension i några år? Detta är den perfekta möjligheten för dig.

Lägenheten har tre sovrum och två badrum fördelade över 89m2 byggyta och ligger på första våningen (med hiss). Lägenheten har ett öppet kök (ötyp) och från vardagsrummet har du tillgång till en terrass på ca 28m2 med fantastisk utsikt över havet. Lägenheten ligger i söderläge så du har sol hela dagen. Den har två AC-maskiner (en i vardagsrummet och en i sovrummet) och 2-glasade fönster. Lägenheten säljs möblerad och den inkluderar även vatten-osmossystemet och golvvärme installerat i hela lägenheten. I priset ingår en 24m2 privat parkering och ett 12m2 förråd.
Urbanisationen byggdes år 2003 av norska byggare enligt skandinavisk standard (golvvärme, designsnickeri för alla dörrar, sängar och bord, genomgående trätak). Urbanisationen har även en pool, ett gym, paddelbana och naturligtvis bastu.

Gemenskapsavgiften är ca 115 € / månad (men inkluderar internet (fiber) och sophanteringsavgiften, båda uppskattade till ca 50 € / månad) och IBI-skatten (SUMA; rådskatt) är ca 450 € / år.

Missa inte den här unika möjligheten och kontakta oss på HusmanHagberg för mer information!

EXTERIÖR

Altea, som är Costa Blancas hjärta och korat både nationellt och internationellt som en av landets vackraste byar är välbevarat från exploatering av turistanläggningar och hög bebyggelse. Med sin plats direkt vid havet, är segling och vattensporter stort samt ett brett utvecklat nät av vandrings- och cykelleder i bergen som omger Marina Baxia bukten. Bergen skaper ett bördigt grönt landskap för frukt- och grönsaks odling året om. Det hälsosamma mikro-klimatet är jämnt med genomsnittlig temperatur på 18 grader. Golfanläggningarna i området är öppna året om. Stort urval av internationella skolor finns i närområdet. Nöjesparken Terra Mitica och Vattenpalatset Aqualandia och Benidorms stora nöjesutbud och shoppingcenter når man med bil på 15 minuter.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 300m
wavesAvstånd till hav 300m
location_cityAvstånd till centrum 200m
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 200m
local_airportAvstånd till flygplats 71.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 1.0km

Bilder

Karta

HitCounter