MED64ADDD74C73D4B9FB475435EECF320AE

Ljus lägenhet med nära till mycket i Valencia

Valencia Residential, Valencia

Ljus lägenhet med nära till mycket i Valencia

Fakta

Samfällighetsavgift€50
TypLägenhet
ReferensnummerHH474
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum1
Byggyta106 kvm
Våning6 (hiss finns)
HissJa
BalkongJa
PoolNej
TerrassNej

Pris: €159,000

Ansvarig mäklare

Rymlig och välplanerad lägenhet, belägen i den populära stadsdelen Camins al Grau i Valencia centrum. Lägenheten har en kompakt balkong som är tillräckligt stor för ett bord och stolar, vilket ger gott om plats för att sitta ute och njuta av de ljumna kvällarna. Ligger på sjätte våningen i en byggnad med hiss.

Lägenheten har tre sovrum och ett familjebadrum med dusch och bidé, vardagsrum med god storlek och komplett med varm och kall luftkonditionering, ett kök som är utrustat med all nödvändig utrustning. Hallen och sovrummen har inbyggda garderober och i två av sovrummen, har fönstren bytts ut till dubbelglas.

Området är mycket populärt, tack vare dess närhet till det mesta i storstaden Valencia. Marinan ligger en knapp 15 minuters promenad från lägenhet och stranden når du på 20 minuter. City of Arts and Sciences och den berömda Turia parken, ligger en knapp 15 minuters promenad i en annan riktning. På vägen dit, passerar du shopping centrat Aqua.

Lägenhet ligger på en angränsande gata till den välkända Avenida del Puerto, som förbinder den historiska stadskärnan med hamnen och är hem för alla typer av affärer, skolor och tjänster. Du har endast 800 meter till Metrostationen Maritim Serreria, som förbinder området med stadens flygplats och stränder.

I närheten

Avstånd till strand2 km
Avstånd till centrum2.4 km
Avstånd till flygplats11.5 km
Avstånd till mataffär0.5 km
Avstånd till hav1.3 km
Avstånd till shoppingcentrum0.5 km
Avstånd till sjukhus1.1 km
Avstånd till golfbana12.5 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
1
Byggyta
106 kvm
Lägenhet
Våning
6 av 7, hiss finns
Pris
€159,000
Samfällighetsavgift
€50

Karta

Valencia Residential Valencia

Ljus lägenhet med nära till mycket i Valencia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg