Bli kontaktad, klicka här!

Ljus lägenhet med nära till mycket i Valencia

Valencia Residential , Valencia
Pris
159 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 106 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 1
homeTyp: Lägenhet
airline_seat_flatBalkong: Ja
euro_symbolCommunity fee: 50 EUR
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: HH474

Objektsbeskrivning

PRISET REDUCERAT FRÅN € 168 500 TILL € 159 000.
Rymlig och välplanerad lägenhet, belägen i den populära stadsdelen Camins al Grau i Valencia centrum. Lägenheten har en kompakt balkong som är tillräckligt stor för ett bord och stolar, vilket ger gott om plats för att sitta ute och njuta av de ljumna kvällarna. Ligger på sjätte våningen i en byggnad med hiss.

Lägenheten har tre sovrum och ett familjebadrum med dusch och bidé, vardagsrum med god storlek och komplett med varm och kall luftkonditionering, ett kök som är utrustat med all nödvändig utrustning. Hallen och sovrummen har inbyggda garderober och i två av sovrummen, har fönstren bytts ut till dubbelglas.

Området är mycket populärt, tack vare dess närhet till det mesta i storstaden Valencia. Marinan ligger en knapp 15 minuters promenad från lägenhet och stranden når du på 20 minuter. City of Arts and Sciences och den berömda Turia parken, ligger en knapp 15 minuters promenad i en annan riktning. På vägen dit, passerar du shopping centrat Aqua.

Lägenhet ligger på en angränsande gata till den välkända Avenida del Puerto, som förbinder den historiska stadskärnan med hamnen och är hem för alla typer av affärer, skolor och tjänster. Du har endast 800 meter till Metrostationen Maritim Serreria, som förbinder området med stadens flygplats och stränder.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 2.0km
wavesAvstånd till hav 1.3km
location_cityAvstånd till centrum 2.4km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 500m
local_airportAvstånd till flygplats 11.5km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 1.1km

Bilder

Karta

HitCounter