230
MEDE7DEC16ADC97450890AA9DEB16FE95B8

Utöver det vanliga och havsutsikt i Altea

Altea, Altea

Utöver det vanliga och havsutsikt i Altea

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€140
TypRadhus
ReferensnummerLL061
Antal rum5
Antal sovrum4
Antal badrum3
Byggyta273 kvm
Tomt24 kvm
Byggår2005
HissJa
ParkeringJA
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Pris: €389,000

Ansvarig mäklare

Fastigheten byggdes 2005 och alla fyra våningarna är anslutna med en privat hiss. Huset har imponerande havsutsikt från varje våning (soligt hela dagen tack vare dess orientering, dvs söderläge). Det finns också terrasser i norrläge med utmärkt utsikt över bergen, för de varmare spanska månaderna ...

Fastigheten har en byggyta på ca 273,29m2 (plus en liten trädgård på ca 24m2) fördelat över fyra sovrum, två badrum och en toalett (ligger på bottenvåningen). Det finns gott om inbyggda garderober i alla rum och ett omklädningsrum i sovrummet. Köket är mycket rymligt (med eget matrum) och det säljs fullt utrustat. Fantastisk havsutsikt från i princip alla rum i huset. Dessutom finns det ett garage med plats för tre bilar där du också har plats för tvättmaskiner. Möbler är förhandlingsbara.
Under de kallare månaderna har huset installerat ett centralt värmesystem (Vaillant). AC är förinstallerat (saknar bara maskinerna) men det var aldrig riktigt nödvändigt på grund av fastighetens fantastiska läge och orientering. Ett osmossystem är också installerat (så att du kan dricka vatten från kranen) och internet är endast tillgängligt via ASDL för tillfället (men de installerar för närvarande höghastighetsinternet i området).

Urbanisationen har en gemensam pool och en utomhusdusch med utsikt över bergen.

Samfällighetsföreningsavgiften är ca 140 € / månad och IBI (fastighetsskatt) är ca 828 € / år. Hissunderhållet är cirka 700 € / år.

EXTERIÖR

Altea, Spaniens motsvarighet till Santorini med dess vackra stenhus framför Medelhavets turkosa vatten och vita stränder. Strandpromenaden erbjuder ett stort utbud av restauranger, barer och butiker liksom den gamla staden som triumferar med sin kyrka på toppen av allt. Det finns ett stort antal golfbanor i närheten, samtidigt som Benidorm, staden som aldrig sover, ligger endast ca 10 min bort med bil.

I närheten

Avstånd till strand5 km
Avstånd till centrum7 km
Avstånd till flygplats70 km
Avstånd till pool0.02 km
Avstånd till mataffär3 km
Avstånd till hav5 km
Avstånd till shoppingcentrum3 km
Avstånd till sjukhus10 km
Avstånd till golfbana1.5 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
3
Byggyta
273 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Radhus
Byggnadsår
2005
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
24 kvm

Karta

Altea Altea

Utöver det vanliga och havsutsikt i Altea

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg