230
MEDA68896597D3A44E88599588FF2BF5616

Originell medelhavsarkitektur möter modern design

Calpe, Calpe

Originell medelhavsarkitektur möter modern design

Fakta

TypVilla
ReferensnummerHH093
Antal rum5
Antal sovrum4
Antal badrum3
Byggyta240 kvm
Tomt500 kvm
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €850,000

Ansvarig mäklare

Denna villa, en originalbyggnad av den berömda arkitekten Ricardo Bofill, ligger i La Manzanera, i Calpe. Detta område ligger bara 3 minuters promenad från stranden eller Calpes centrum, och även om det är ett centralt område, är det mest emblematiska av staden, och lugnet och havsutsikten är imponerande.

INTERIÖR

Huset, helt renoverat för ett år sedan, är byggt till högsta standard och har fyra stora sovrum och tre badrum, ett av dem separat. Det är tillgängligt för handikappade och på baksidan av huset finns en mycket privat stor tomt med pool, grillplats och ett förinstallerat sommar-/köksområde. Byggnaden är mestadels fördelad över ett enda våningsplan, på övervåningen finns endast huvudsovrummet, ett badrum, en klädkammare och en stor terrass med havsutsikt. På bottenvåningen hittar vi ett modernt fullt utrustat kök med matplats, vardagsrum med öppen spis, annan matplats, tre sovrum och två badrum. Huset har centralvärme med öppen spis, 2-glasade fönster med myggnät överallt, central luftkonditionering i hela huset, inbyggda apparater, förinstallation av ljud, internet och TV och är utformat för att ta hand om alla detaljer, en kombination av en modern stil och klassisk konstruktion. Tomten har flera mycket privata terrasser med utsikt över havet, två förråd och har ett mycket enkelt underhåll.

EXTERIÖR

Calpe ligger ca en timme från Alicantes flygplats. I området finns ett stort utbud av butiker, restauranger och barer samt några av kustens finaste sandstränder. Här kan man njuta av långa strandpromenader och drinkar på någon av lounge-barerna eller strandhyddorna under sommarmånaderna. Den lilla kuststaden är känd för sin slående och välbevarade natur.

I närheten

Avstånd till strand2.5 km
Avstånd till centrum2 km
Avstånd till flygplats70 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär1 km
Avstånd till hav2.5 km
Avstånd till shoppingcentrum2 km
Avstånd till sjukhus2 km
Avstånd till golfbana13 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
3
Byggyta
240 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Villa
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
500 kvm

Karta

Calpe Calpe

Originell medelhavsarkitektur möter modern design

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg