230
MED95380F08DE4A480A84AE869A1C260D2F

Lyxvilla med fantastisk havsutsikt i Altea Hills

Altea

Lyxvilla med fantastisk havsutsikt i Altea Hills

Fakta

TypVilla
ReferensnummerHH230
Antal rum5
Antal sovrum4
Antal badrum3
Byggyta306 kvm
Tomt889 kvm
Byggår 2002
HissNej
ParkeringJa
BalkongNej
PoolJa
Terrass63 kvm
EnergideklarationBeställd

Pris: €875,000

Ansvarig mäklare

Stor rymlig villa med underbar utsikt tillgänglig för omedelbar visning! Denna villa har allt som drömmar görs av. Huvudhuset: 3 mycket stora sovrum, kontor med öppen spis, 2 badrum med bubbelbadkar, gästtoalett, stor hall med vägg till väggförvaring, helt nytt kök, centralvärme, luftkonditionering, gästlägenhet (sovrum / vardagsrum) i källaren med barområde, stort badrum med bastu. Villan har en härlig terrasserad trädgård med fruktträd, en damm med ett vattenfall, privat pool och garage. I försäljningen ingår möbler i toppklass! Denna fastighet är i absolut oklanderligt skick.

EXTERIÖR

Altea, som är Costa Blancas hjärta och korat både nationellt och internationellt som en av landets vackraste byar är välbevarat från exploatering av turistanläggningar och hög bebyggelse. Med sin plats direkt vid havet, är segling och vattensporter stort samt ett brett utvecklat nät av vandrings- och cykelleder i bergen som omger Marina Baxia bukten. Bergen skaper ett bördigt grönt landskap för frukt- och grönsaks odling året om. Det hälsosamma mikro-klimatet är jämnt med genomsnittlig temperatur på 18 grader. Golfanläggningarna i området är öppna året om. Stort urval av internationella skolor finns i närområdet. Nöjesparken Terra Mitica och Vattenpalatset Aqualandia och Benidorms stora nöjesutbud och shoppingcenter når man med bil på 15 minuter.

I närheten

Avstånd till strand3 km
Avstånd till centrum5 km
Avstånd till flygplats55 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär1 km
Avstånd till hav3 km
Avstånd till shoppingcentrum1 km
Avstånd till sjukhus5 km
Avstånd till golfbana2 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
3
Byggyta
306 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
2002
Energideklaration
Beställd
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
889 kvm

Karta

Altea

Lyxvilla med fantastisk havsutsikt i Altea Hills

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg