230
MEDFDC4BC129B5B4A1E849D36B2F2B6645F

Nyproducerad lägenhet 100m från Denia Beach

Nyproduktion

Denia, Denia

Nyproducerad lägenhet 100m från Denia Beach

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€200
TypLägenhet
ReferensnummerCM057
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta131 kvm
Våning2 (hiss finns)
Byggår2020
HissJa
ParkeringJA
BalkongNej
PoolJa
Terrass40 kvm
EnergideklarationBeställd

Pris: €550,000

Ansvarig mäklare

Urbanisation har ett exotiskt poolområde och ligger precis framför stranden och i anslutning till en av Denias trendigaste lounge-barer. Som ägare till lägenheten har man speciella erbjudanden i lounge-baren och området har även ett inomhus-gym, en sauna och ett socialt utrymme var man kan anordna sammankomster. Lägenheten en stor terrass varifrån vilken man kan njuta av havsutsikten medan solar eller grillar. Det öppna köket och vardagsrummet har utsikt mot Medelhavet liksom det största av de tre sovrummen, som också har ett ensuite-badrum. Utöver detta har lägenheten två extra sovrum och ett gästbadrum. Lägenheten är helt ny, färdigställdes i år (2020). Ett unikt objekt som passar den som vill bo precis på stranden, och ha havsutsikt samt inflyttningsklar nyproduktion. I priset ingår alla möblerna, 2 garage samt ett förråd. Missa inte detta tillfälle och kontakta oss på HusmanHagberg för mer information!

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där. Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna! Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

I närheten

Avstånd till strand0.1 km
Avstånd till centrum11 km
Avstånd till flygplats108 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär0.1 km
Avstånd till hav0.1 km
Avstånd till shoppingcentrum0.1 km
Avstånd till sjukhus10.5 km
Avstånd till golfbana7 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
131 kvm
Lägenhet
Våning
2 av 4, hiss finns
Pris
€550,000
Samfällighetsavgift/mån
€200
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2020
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Denia Denia

Nyproducerad lägenhet 100m från Denia Beach

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg