230
MED2B2D17DB45B64A9998197C46A5A1D6A8

Nyproducerade villor med privat pool i Denia

Denia

Nyproducerade villor med privat pool i Denia

Fakta

TypVilla
ReferensnummerNB121
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta84 kvm
Tomt209 kvm
Byggår2021
HissNej
ParkeringJa
BalkongNej
PoolJa
Terrass81 kvm
EnergideklarationBeställd

Pris: €199,000

Ansvarig mäklare

Villor endast några hundra meter från Denias vita sandstrand och med en egen pool (valfritt, ej inkluderad i priset). De har även en rymlig trädgård och en takterrass där man kan sola och grilla under årets 320 soldagar. Designen är modern och de har mycket ljusinsläpp tack vare dess skjutdörrar i glas som leder ut till terrassen och poolen. De har ett öppet kök i anslutning till vardagsrummet, två till tre sovrum, två badrum och parkeringplats på tomten. Beräknas inflyttningsklara i juli 2021.

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där. Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna! Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

I närheten

Avstånd till strand1 km
Avstånd till centrum0.5 km
Avstånd till flygplats108 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär0.5 km
Avstånd till hav1 km
Avstånd till shoppingcentrum0.5 km
Avstånd till sjukhus1 km
Avstånd till golfbana9 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
84 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2021
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
209 kvm

Karta

Denia

Nyproducerade villor med privat pool i Denia

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg