230
MED4292ABFA5F2E4D919E90FF75E3190E00

Lyxvilla med havsutsikt i Altea Hills

Altea

Lyxvilla med havsutsikt i Altea Hills

Fakta

TypVilla
ReferensnummerLL087
Antal rum6
Antal sovrum5
Antal badrum4
Byggyta255 kvm
Tomt1686 kvm
Byggår2003
HissNej
ParkeringJa
BalkongNej
PoolJa
Terrass75 kvm
EnergideklarationBeställd

Pris: €890,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till denna oberoende och mycket privata villa i Altea Hills. Fantastisk havsutsikt i söderläge (med sol hela dagen). Endast några kilometer från stranden och alla tjänster (inklusive golfbanan "Don Cayo"). Fastigheten har en byggyta på ca 257m2 fördelad över tre våningar på en ("urban") tomt på ca 1700 m2 med en privat infinity-pool med utsikt över kullarna i Altea och Albir. Huvudlägenheten (duplex) ligger på de två övre våningarna och gästlägenheten (en studio) ligger på bottenvåningen, båda med oberoende ingångar och egna parkeringsplatser. Totalt fem sovrum och fyra badrum med mycket rymliga vardagsrum.

Fastigheten byggdes år 2003 och är i felfritt skick. Det finns 2-glasade fönster installerade i fastigheten, central AC (värme och kyla), larm, öppen spis och värmeelement. Fastigheten har fiber-internet och den säljs möblerad och fullt utrustad.

Missa inte denna fantastiska möjlighet och kontakta oss för mer information!

EXTERIÖR

Altea, som är Costa Blancas hjärta och korat både nationellt och internationellt som en av landets vackraste byar är välbevarat från exploatering av turistanläggningar och hög bebyggelse. Med sin plats direkt vid havet, är segling och vattensporter stort samt ett brett utvecklat nät av vandrings- och cykelleder i bergen som omger Marina Baxia bukten. Bergen skapar ett bördigt grönt landskap för frukt- och grönsaks odling året om. Det hälsosamma mikro-klimatet är jämnt med genomsnittlig temperatur på 18 grader. Golfanläggningarna i området är öppna året om. Stort urval av internationella skolor finns i närområdet. Nöjesparken Terra Mitica och Vattenpalatset Aqualandia och Benidorms stora nöjesutbud och shoppingcenter når man med bil på 15 minuter.

I närheten

Avstånd till strand2.5 km
Avstånd till centrum5 km
Avstånd till flygplats71 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär2 km
Avstånd till hav2.5 km
Avstånd till shoppingcentrum2 km
Avstånd till sjukhus5 km
Avstånd till golfbana4 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
6
Antal sovrum
5
Antal badrum
4
Byggyta
255 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
2003
Energideklaration
Beställd
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
1686 kvm

Karta

Altea

Lyxvilla med havsutsikt i Altea Hills

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg