230
MEDE01B2383327F41A8848DAFF89C84F0A6

Nya och moderna lägenheter med havsutsikt i Calpe

Calpe

Nya och moderna lägenheter med havsutsikt i Calpe

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€236
TypLägenhet
ReferensnummerCM062B
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum1
Byggyta90 kvm
Våning1 (hiss finns)
Byggår2008
HissJa
BalkongNej
PoolJa
Terrass20 kvm
EnergideklarationBeställd

Pris: €215,000

Ansvarig mäklare

"Nyproducerade" lägenheter, byggår 2008, men ingen har bott i de som är till salu tidigare så de är nya. Och det är ett unikt tillfälle för någon som söker ett semesterboende som också kan vara en investering inför framtiden eftersom det finns en uthyrningsservice där man som kund har en garanterad inkomst av firman på 4 100 EUR/år (lägenhet med 1 sovrum) och 5 100 EUR/år (lägenhet med 2 sovrum) om man låter dem hyra ut lägenheten under juni, juli och augusti. Detta i sin tur betalar driftskostnaderna för lägenheten och eventuellt leder det även till en vinst. Lägenheterna är mycket rymliga oavsett om det är ett eller två sovrum och i vissa finns även ett litet förrådsutrymme. De säljs möblerade och med ett fullt utrustat och modernt kök. Parkeringsplatser finns att köpa eller att hyra.

Urbanisation ligger inom endast ca 1 km från stranden, och inom nära avstånd till alla tjänster i Calpe. Det finns lägenheter med havs- eller bergsutsikt, exotiskt poolområde med ett flertal pooler, ett spa/gym i anslutning till urbanisationen där de boende har rabatterat pris, en poolbar (öppen på somrarna), och en consierge / uthyrningsservice (valfri). Utöver detta har urbanisationen kameraövervakning, reception, konferensrum för uthyrning, och i samfällighetsavgiften ingår även vatten, internet, sophanteringsavgift, underhåll av de gemensamma områdena, poolerna, hissarna och mycket mer.

Husdjur ej tillåtna.

EXTERIÖR

Calpe ligger ca en timme från Alicantes flygplats. I området finns ett stort utbud av butiker, restauranger och barer samt en av kustens finaste sandstränder. Här kan man njuta av långa strandpromenader och drinkar på någon av lounge-barerna eller strandhyddorna under sommarmånaderna. Den lilla kuststaden är känd för sin slående och välbevarade natur.

I närheten

Avstånd till strand1.2 km
Avstånd till centrum5 km
Avstånd till flygplats82 km
Avstånd till pool0.01 km
Avstånd till mataffär0.5 km
Avstånd till hav1.2 km
Avstånd till shoppingcentrum0.5 km
Avstånd till sjukhus4.7 km
Avstånd till golfbana7.5 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
90 kvm
Lägenhet
Våning
1 av 2, hiss finns
Pris
€215,000
Samfällighetsavgift/mån
€236
Byggnad
Byggnadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2008
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Fönster
2-glas

Karta

Calpe

Nya och moderna lägenheter med havsutsikt i Calpe

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg