230
MEDF853EC9BE07A487F846CA2D825803CBA

Nyproducerade villor nära stranden och centrum i AlbirAlbir, Albir

Nyproduktion

Albir, Albir


PRIS605 000 €

Fakta om bostaden

TYP

Villa

REFERENSNUMMER

NB221

ANTAL RUM

4

ANTAL SOVRUM

3

ANTAL BADRUM

3

BYGGYTA

256 kvm

BYGGÅR

2023

HISS

Nej

PARKERING

Ja

BALKONG

Nej

POOL

Ja

TERRASS

83 kvm

ENERGIDEKLARATION

Beställd

Nyproducerade villor nära stranden och centrum i Albir

Villor under konstruktion med tre sovrum och tre badrum, nära centrum, stranden och naturparken. Bottenvåningen har ett vardagsrum, öppet konceptkök, ett sovrum, ett badrum och en terrass med direkt tillgång till poolen och privat tomt. Första våningen har två sovrum och två badrum, varav ett ensuite-badrum och två öppna terrasser. På övervåningen finns en stor takterrass med fantastisk utsikt. Några av husen har garage på källarvåningen. Villorna är utrustade med Mitsubishi Electric varm-kall luftkonditionering i sovrum och vardagsrum, Siber dubbelflödesventilation med värmeåtervinningsaggregat, aluminiumsnickerier med termisk brytning, Climalit dubbelglas, automatiska jalusier i sovrummen, vitlackerade dörrar och inbyggda garderober, badrum utrustade med Roca-toaletter, slimline-duschbricka, handfat med skåp. Sanitärt varmvatten som levereras av aerotermisk energi. Kök fullt utrustat med hög- och lågskåp med integrerade handtag, mjukstängning och bänkskiva av kvarts. Interiörgolv i porslinstegelgods Marazzi. Utomhusområdet kan man kombinera med olika ytbehandlingar som stengodsgolv, tryckt betong, matjord, grus osv.

EXTERIÖR

El Albir, är ett perfekt turistmål längst Costa Blanca-kusten med dess vidsträckta strand och dess turkosa vatten. Den lilla staden är omgiven av klippor, några av dem över 300 meters höjd. Från El Albir kan man promenera längst med strandpromenaden in till Altea, känd som Spaniens motsvarighet till Greklands Santorini. Med ett medelhavsklimat ligger den genomsnittliga årstemperaturen på ca 18ºC, med augusti som årets varmaste månad. Befolkningen är turistorienterad och består av både nationella och internationella invånare, och vi kan hitta restauranger från hela världen, till exempel tyska, kinesiska, italienska, engelska, och japanska. Det finns inte heller någon brist på traditionella spanska restauranger, som erbjuder läckra rätter gjorda på ris och fisk. I detta området finner vi även den kända vingården Enrique Mendoza, som kan besökas året runt.

I närheten

Avstånd till strand1 km
Avstånd till centrum1 km
Avstånd till flygplats65 km
Avstånd till pool0,01 km
Avstånd till mataffär0,5 km
Avstånd till hav1 km
Avstånd till shoppingcentrum0,5 km
Avstånd till sjukhus7,4 km
Avstånd till golfbana12 km

Bilder

digital-visning-hus-2

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att på ett smidigt sätt träffa mäklaren och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Villa

REFERENSNUMMER

NB221

ANTAL RUM

4

ANTAL SOVRUM

3

ANTAL BADRUM

3

BYGGYTA

256 kvm

BYGGÅR

2023

HISS

Nej

PARKERING

Ja

BALKONG

Nej

POOL

Ja

TERRASS

83 kvm

ENERGIDEKLARATION

Beställd

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4

ANTAL SOVRUM

3

ANTAL BADRUM

3

BYGGYTA

256 kvm

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plansvilla med källare

BYGGNADSÅR

2023

ENERGIDEKLARATION

Beställd

Byggnadssätt

FÖNSTER

2-glas

Karta

Albir

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden.

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

© 2023 HusmanHagberg - v.2272