230
MEDD9648F98A2014AB7A83C1F5A0A1DB6ED

Albir


PRIS239 000 €

Fakta om bostaden

SAMFÄLLIGHETSAVGIFT/MÅN

52 €

TYP

Radhus

REFERENSNUMMER

SW019

ANTAL RUM

3

ANTAL SOVRUM

2

ANTAL BADRUM

2

BYGGYTA

59 kvm

BYGGÅR

1994

HISS

Nej

PARKERING

Nej

POOL

Ja

TERRASS

62 kvm

ENERGIDEKLARATION

Beställd

Radhus med makalös utsikt från takterrassen

Välkommen till din egen oas i Albir, där varje dag kan börja och sluta med en magisk utsikt över både det glittrande Medelhavet och de majestätiska bergen. Detta tvåvånings Townhouse med en fantastisk takterrass är den perfekta fastigheten för de som söker en harmonisk livsstil på en av Spaniens mest eftertraktade destinationer, norra Costa Blanca.

Med sitt höga läge med gångavstånd till Albirs centrum erbjuder denna fastighet en lugn tillflyktsort samtidigt som alla bekvämligheter finns inom räckhåll. Här kan du njuta av det bästa av två världar - lugnet och naturupplevelsen vid berget Sierra Helada, samtidigt som du har tillgång till Albirs kompletta utbud av charmiga restauranger, butiker, vacker stenstrand och den långa breda strandpromenaden som sträcker sig flera kilometer till Altea.

Huset har kök och vardagsrum i öppen planlösning samt en separat wc på bottenvåningen.
Två sovrum och ett badrum med dusch och tvättmaskin på övre plan. Ett av sovrummen har balkong med en spiraltrappa upp till takterrassen.
Den öppna planlösningen på bottenvåningen skapar en känsla av rymd och ljus. Och med två terrasser, en mot söder och en mot norr, kan du njuta av både sol och skuggan efter behag.
Den större terrassen är lummig med planterade växter samt citron- och apelsinträd!
AC (kall/varm) är installerad i båda sovrummen samt i vardagsrummet. I vardagsrummet finns också en braskamin (ved) som håller huset varmt och torrt under vintermånaderna.

Kronan på verket är den härliga takterrassen där du kan tillbringa dagar och kvällar i sällskap med vänner och familj. Här kan ni uppleva hisnande solnedgångar och stjärnklara nätter. Det är den perfekta platsen för att grilla, koppla av i solstolar eller bara njuta av den magnifika utsikten över både bergen i fjärran och det skimrande Medelhavet.
Det finns ett låsbart cykelförråd på den norra terrassen på bottenvåningen och ytterligare två låsbara förråd, ett på balkongen och ett på takterrassen.
Takterrassen har också ett vattenutkast och eluttag.
Välskött samfällighetsförening med en fräsch pool och barnpool.
Fastigheten säljs delvis möblerad.

Detta townhouse kan vara en dröm som går i uppfyllelse! Kontakta oss idag för att boka en visning!


El Albir, är ett perfekt turistmål längst Costa Blanca-kusten med dess vidsträckta strand och dess turkosa vatten. Den lilla staden är omgiven av klippor, några av dem över 300 meters höjd. Från El Albir kan man promenera längst med strandpromenaden in till Altea, känd som Spaniens motsvarighet till Greklands Santorini. Med ett medelhavsklimat ligger den genomsnittliga årstemperaturen på ca 18ºC, med augusti som årets varmaste månad. Befolkningen är turistorienterad och består av både nationella och internationella invånare, och vi kan hitta restauranger från hela världen, till exempel tyska, kinesiska, italienska, engelska, och japanska. Det finns inte heller någon brist på traditionella spanska restauranger, som erbjuder läckra rätter gjorda på ris och fisk. I detta området finner vi även den kända vingården Enrique Mendoza, som kan besökas året runt.

I närheten

Avstånd till strand1 km
Avstånd till centrum1 km
Avstånd till flygplats63 km
Avstånd till mataffär1 km
Avstånd till hav1 km
Avstånd till shoppingcentrum1 km
Avstånd till sjukhus1,5 km
Avstånd till golfbana12 km

Bilder

MEDD9648F98A2014AB7A83C1F5A0A1DB6ED
MED58291247DD3D48AB97757B6E6E67C533
MEDC8ED98F0FE8144468B99E8AE7478F8D3
MEDB12C067BFD824BE0BAFF317A27654FE8
MED576DA644815F4BB0A3715B55A861F6E4

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Albir

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret