230
MED2DB07B2805734F5F895DE232CB26D63F

Bostad i toppen läge i Nueva Andalucía! *SÅLD

Nueva Andalucia - Puerto Banus, Marbella

Bostad i toppen läge i Nueva Andalucía! *SÅLD

Fakta

TypLägenhet
Referensnummer089180176
Antal rum6
Antal sovrum4
Antal badrum4
Byggyta154 kvm
Driftskostnad€234 / månad
HissNej
BalkongNej
PoolJa
Terrass36 kvm

Pris: €560,000

Ansvarig mäklare

Påkostad våning om 154 generösa kvm samt 36 kvm solterrass i bästa söderläge med sol från morgon till kväll. Lugnt och attraktivt läge med endast 5 minuters promenad till Puerto Banus hamn och strand vilket ger mycket goda uthyrningsmöjligheter. Stilrent renoverad med exklusiva material, en generös planlösning och tre terrasser gör detta till en riktig drömvåning.

Smakfullt renoverad våning om 6 rum (varav 4-5 möjliga sovrum) fördelade på två våningar i detta vackra och välskötta komplex som känns väldigt privat tack vare färre hus i communityn. Sol y Paz erbjuder såväl en stor egen pool som en välskött trädgård i Nueva Andalucias bästa läge med endast 5 minuters promenad till Centro Plaza och den världskända hamnen i Puerto Banus.
Inom ett kort avstånd finns flera välkända golfbanor och Marbella stad.

Våningens interiör är smakfullt totalrenoverad med påkostade materialval och ljusa sobra kulörer. Följande planlösning presenteras:

Vid ytterdörren nås en egen möblerbar terrass med grönska och blommor som välkomnar familj och gäster.

Vardagsrummet är generöst och erbjuder en stor matplats invid eldstaden. Här finns stora skjutpartier ut mot den soliga terrassen.

Stilfullt kök med stora ytor och fin vy över grönskan vid terrassens entré. Bevarade takbjälkar och öppen planlösning mot vardagsrummet. Full maskinell utrustning med vinkyl, side by side kylskåp, ugn, fläkt samt en integrerad diskmaskin. I köket finns även en smart integrerad tvättmaskin.

Utöver de generösa sällskapsytorna finns 4 sovrum varav ett har utgång till den stora terrassen, gott om inbyggd garderobsförvaring och 3 stora badrum i mycket smakfullt utförande. Master bedroom med en-suite erbjuder dessutom en egen privat terrass.

På det nedre planet finns ett stort spa- och loungerum med badrum, bastu och inbyggd förvaring. Detta rum kan med fördel användas som ett extra sovrum om så önskas.

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
6
Antal sovrum
4
Antal badrum
4
Byggyta
154 kvm
Lägenhet
Pris
€560,000
Driftskostnad
€2,805 / år
Driftskostnad, varav
Sopavgift
€93
Samfällighetsavgift
€2,712

Karta

Nueva Andalucia - Puerto Banus Marbella

Bostad i toppen läge i Nueva Andalucía! *SÅLD

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg