Bli kontaktad, klicka här!

Etapp ett om 49 nya villor

Marbella - West , Marbella
Pris
1 170 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 245 kvm
meeting_roomAntal rum: 5 varav 4 sovrum
wcAntal badrum: 3
homeTyp: Villa
buildNyproduktion: Ja
poolPool: 35 m2
airline_seat_flatTerrass: Ja (121 kvm)
airline_seat_flatBalkong: Ja
zoom_out_mapTomtstorlek: 1001 m2
receiptReferensnummer: 101180009

Objektsbeskrivning

Detta projekt erbjuder underbar utsikt från sina stora terrasser över Medelhavet mot Gibraltar och den afrikanska kusten. Från sitt upphöjda läge strax ovanför Marbella:s symboliska Golf Valley ligger golfbanorna Los Naranjos, La Quinta, Las Brisas och Aloha alldeles utanför din dörr.

Vid ingången till naturreservat och det andalusiska kulturarvet bjuder in dig för att till fullo njuta av live

Från sju ikoniska byggnader, som kommer att inrymma 49 rymliga residens, inramade av vackra trädgårdar, att skapa en speciell atmosfär med ett unikt komplex av boutiques. För att slutföra projektet kommer detta innovativa koncept att åtföljas av en andra fas, som kommer att innehålla ytterligare 70 residens.

Varje våningsplan har studerats mycket noggrant för att optimera användningen av de generöst tilltagna invändiga utrymmena och det naturliga ljuset. Allt detta för att kunna njuta av den fantastiska utsikten och för att kunna säkerställa privatlivet i varje hem. Genom att utnyttja den senaste teknologin kommer du garanterat åtnjuta fullständig komfort och få dig att känna dig som hemma.

Material och beslag är av högsta kvalitet och har handplockats av vårt designteam. Personaliseringsprogram kommer att göra det möjligt för dig att sätta din egen prägel ditt framtida hem.

Det erbjuds residens med 2, 3 och 4 sovrum. Lår oss guida dig genom det perfekta hemmet, där det tagit hänsyn till dina och din familjs behov, för att säkerställa bästa komfort för dig.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 4.5km
location_cityAvstånd till centrum 5.0km
local_airportAvstånd till flygplats 70.0km

Bilder

Planritningar

Karta

HitCounter