230
MED5DD097E5DE7749B687CDED55D49D05F3

Underbart hus i Guadalmina Baja med 5 sovrum

Marbella - West, Marbella

Underbart hus i Guadalmina Baja med 5 sovrum

Fakta

TypVilla
ReferensnummerSRS25
Antal rum8
Antal sovrum5
Antal badrum5
Byggyta650 kvm
Tomt1044 kvm
Byggår2003
HissNej
BalkongNej
PoolJa
Terrass300 kvm

Pris: €2,200,000

Ansvarig mäklare

Underbart hus med 5 sovrum i det exklusiva området Guadalmina Baja-Casasola, Marbella

Att njuta av livet är lätt i denna imponerande, privata, perfekt belägna och generöst rymliga villa, bara några minuters promenad till stranden! 5 minuter till Puerto Banus!

De nuvarande ägarna har uppgraderat och renoverat detta vackra hus med passion (och smak). Varje detalj har blivit noggrant utvald för att uppnå maximal komfort och kvalitet, inifrån och ut. Målet har varit att skapa ett hem som är tryggt och fullt av harmoni för familjen att njuta av. Med det generösa utrymmet och stilfulla ytor kommer ni att njuta av en perfekt miljö för avkoppling och underhållning.

Entrén leder in till en stor hall och härifrån ser ni den utsökta terrassen och den vackra trädgården. Vardagsrummet framför er är stort och ljust med skjutdörrar i glas från golv till tak och som leder ut till terrassen och trädgården. Alla fönster i huset har bytts ut till smarta fönster som är okrossbara för högre säkerhet samt ljus och värmekontrollerade. Vardagsrummet har också en stor eldstad.

Gå ut till den häpnadsväckande terrassen, stor nog för 3 sociala ytor. Terrassgolvet är helt nytt med halkfria, smakfulla plattor av hög kvalitet. Varje område på terrassen har utsikt över den vackert anlagda trädgården. Trädgårdsområdet är välplanerad med aromatiska växter som blommar under hela året och färger är organiserade för en Zen-känsla. På kvällen kan ni njuta av den smakfullt upplysta poolen och trädgården.
Runt den stora poolen får ni enkelt plats med 6 solstolar på de halkfria plattorna som lagts runt poolen. Kanterna i poolen är rundade för högre säkerhet.

Tillbaka in i huset, det har 5 sovrum och 5 badrum, alla med en-suit(e) badrum. Ett av sovrummen har en dörr som leder ut mot trädgården och poolområdet. Ytterligare 3 sovrum finns på entréplan.
På andra våningen finns huvudsovrummet med en stor terrass som har utsikt över bergen och havet, en härlig plats för avkoppling. Varje sovrum är ljust och luftigt med underbara fönster. Köket är stort och fullt utrustat. Matrummet får enkelt plats med ett bord för 12 personer och har utsikt över vardagsrummet och den vackra trädgården.
Ett stort TV-rum har byggts i källaren. Det har en hemmabio med projektor skärm och inbyggda ’mood lights’ i taket. TV-rummet har också ett badrum med dusch. Garaget är väl tilltaget med plats för 3 bilar och några cyklar.

Puerto Banus 10 minuter, Marbella 15 minuter och Malaga flygplats 50 minuter.
Community avgift 210 euro varannan månad, IBI (Fastighetsskatt) 3000 €, sophämtning 450 € per år.

I närheten

Avstånd till strand0.4 km
Avstånd till centrum3 km
Avstånd till flygplats65 km
Avstånd till mataffär1 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
8
Antal sovrum
5
Antal badrum
5
Byggyta
650 kvm
Byggnad
Byggnadsår
2003
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
1044 kvm

Karta

Marbella - West Marbella

Underbart hus i Guadalmina Baja med 5 sovrum

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg