230
MED4D9716C25B9643D889CC2F4AC75DA20D

Beachfront penthouse i Estepona

Estepona

Beachfront penthouse i Estepona

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€330
TypLägenhet
ReferensnummerSRS36
Antal rum5
Antal sovrum4
Antal badrum3
Byggyta130 kvm
Våning4 (hiss finns)
Byggår2008
HissJa
ParkeringGarage
BalkongNej
PoolJa
Terrass82 kvm

Pris: €649,000

Ansvarig mäklare

Denna fantastiska, 4 sovrum takvåning ligger på första strandlinjen i lyxiga fastigheter i ett av de mest privilegierade områdena i Costa del Sol, Bahia de la Plata i Estepona. Strandpromenaden ligger precis utanför dörren och en 2 km promenad tar dig till Estepona stad och dess stränder. Lägenheten erbjuder fantastisk havsutsikt och två terrasser, en med en privat pool!

Detta helt renoverade penthouse duplex har ett vackert, fullt utrustat kök och ett rejält vardagsrum. Från vardagsrummet har du tillgång till en av de stora terrasserna med fantastisk utsikt. Den första våningen har 2 sovrum och badrum och på andra våningen finns ytterligare 2 sovrum och ett badrum. På andra våningen finns den andra stora terrassen med egen pool med, om möjligt, en ännu mer fantastisk utsikt över havet, strandpromenaden och den vackra trädgården i urbanisationen. Bredvid och på strandpromenaden finns en beach club som är öppen under högsäsong.

Urbanisations trädgård är vacker och lummig och här hittar ni den fantastiska uppvärmda poolen, barnpoolen och en paddle bana. Området har övervakning dygnet runt.
Välkommen till ett liv i solen!I närheten

Avstånd till strand0.05 km
Avstånd till centrum2.5 km
Avstånd till flygplats70 km
Avstånd till mataffär2.5 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
3
Byggyta
130 kvm
Lägenhet
Våning
4 av 4, hiss finns
Pris
€649,000
Samfällighetsavgift/mån
€330
Byggnad
Byggnadsår
2008

Karta

Estepona

Beachfront penthouse i Estepona

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg