230
MED3612D6BE62BB4DE79FEBA2B06B631749

Renoverat radhus med gångavstånd till havet

Marbella - West, Marbella

Renoverat radhus med gångavstånd till havet

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€200
TypRadhus
Referensnummer101190139
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum3
Byggyta122 kvm
Byggår1990
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €340,000

Ansvarig mäklare

Renoverat radhus i Atalaya med 3 sovrum och 2 badrum varav en en-suite och en gästtoalett på första våningen, på tredje våningen finns ett solarium med havsutsikt. Gångavstånd till alla bekvämligheter och till havet.
På entrévåningen hittar du det öppna vardagsrummet och köket som nyligen har renoverats med ett totalt nytt kök och hela radhuset har målats om. Från denna våning har du också en av de terrasser som leder ut till det gemensamma området där du kan hitta 3 pooler och mycket grönområde. På denna våning har du också en gästtoalett och ett utrymme med gott utrymme att ha som förråd och här har du också tvättmaskinen.

På andra våningen upp har du de 3 sovrum där 2 av dem delar på badrummet och master sovrummet har ett en-suite badrum och har också en liten mysig balkong i västläge.
På 3: e våningen har du en terrass med utsikt över havet, Gibraltar och sol hela dagen. Kan konverteras till ett 4: e sovrum om man vill.

Vid framsidan av huset kan du parkera din bil och här har du också gott om utrymme att ha ett matbord för att sitta och njuta av morgonsolen .
Fastighetsskatt: 613€ / år

Visning rekommenderas!

Kontakta oss för mer information.

I närheten

Avstånd till flygplats65 km
Avstånd till hav2 km
Avstånd till golfbana2 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
3
Byggyta
122 kvm
Byggnad
Byggnadsår
1990

Karta

Marbella - West Marbella

Renoverat radhus med gångavstånd till havet

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg