230
MEDF468A2FFA7B54A37BD9465EF4FE12E12

Lyxvilla med allt i prestigefyllt område på Golden Mile

Marbella - West, Marbella

Lyxvilla i prestigefyllt område på Golden Mile

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€1,200
TypVilla
ReferensnummerSRS59
Antal rum7
Antal sovrum5
Antal badrum6
Byggyta310 kvm
Byggår2002
HissNej
BalkongNej
PoolJa
Terrass212 kvm

Pris: €1,995,000

Ansvarig mäklare

Lyxig 3-plans villa i exklusivt område på Marbellas Golden Mile!
Villan utgör en del av en trygg och prestigefylld urbanisation som består av endast 18 lyxiga villor som delar subtropiska trädgårdar och 2 stora utomhuspooler. Privat område med 24-timmars bevakning med egna säkerhetsvakter på plats.
Villan levererar en perfekt blandning av modern inredning med distinkt medelhavsarkitektur. Smakfullt inredd, med känsla för detaljer och inredd med det bästa av varumärken. Det här är verkligen ett hem du vill bo i.
Inträdeplan består av en hall med garderober, ett fullt utrustat kök med granitskivor , en matsal, ett stort ljust vardagsrum och ett sovrum med eget badrum. Här fås tillgång till 3 terrasser - huvudterrassen är delvis täckt, delvis öppen och ger en härlig havsutsikt. En nivå ner finns ytterligare 3 sovrum, vardera med eget badrum, inklusive ett walk-in-clost för ett av sovrummen. På denna nivå finns också ett privat gym, stort förråd och garageplats för 2 bilar. Tillgång till stor terrass.
På övre våningen finns en helt nygjord och fantastisk takterrass med bar, flera sittplatser / relaxområde och fantastisk utsikt över de grönskan framför och till havet. Även på denna nivå är en stor dusch.
Villan har luftkonditionering varmt och kallt i alla rum, central golvvärme, domotiskt hemsystem, elektriska persienner, högkvalitativa marmorgolv, hiss, musikanläggning etc.

I närheten

Avstånd till strand1.5 km
Avstånd till centrum2 km
Avstånd till flygplats70 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär1.5 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
7
Antal sovrum
5
Antal badrum
6
Byggyta
310 kvm
Byggnad
Byggnadsår
2002
Allmänt om fastigheten
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
€14,400 / år

Karta

Marbella - West Marbella

Lyxvilla i prestigefyllt område på Golden Mile

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg