230
MED2205D6F59D9A49D8907C0D48E9852EFF

Nyrenoverat radhus med 3 sovrum och fantastiska terrasser med utsikt!

Nueva Andalucia - Puerto Banus, Marbella

Nyrenoverat radhus med fantastiska terrasser

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€256
TypRadhus
ReferensnummerSS105
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum3
Byggyta150 kvm
HissNej
BalkongJa
PoolJa
Terrass90 kvm

Pris: €599,000

Ansvarig mäklare

Välkomna till ett nyrenoverat, generöst radhus med flera terrasser och stora sociala ytor - perfekt läge med gångavstånd till allt!

Radhuset är optimalt planerat på två plan plus takterrasser. Renoverat till hög standard, med mycket karaktär och fina materialval!

På entréplan möts du av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet är väldigt rymligt med plats för både matgrupp för 8 personer och lounge med öppen spis. Köket är byggd i hög kvalitet från Schmidt med bänkskiva i vit sten. Från vardagsrummet har man utgång till en av terrasserna, denna i västläge och har utsikt över trädgårdarna, poolen och omgivningarna. Från terrassen har man direkt access ner till poolområdet.

På övre plan finns master bedroom, ett fantastiskt rum med flera inbyggda garderober, egen balkong och badrum. Vidare på detta plan finns två gästsovrum som delar på ett familjebadrum. Det ena gästsovrummet har egen terrass.

En trappa upp finns accessen till takterrassen, perfekt planerad med två avdelningar: loungedel som blickar ut över den fantastiska utsikten över golfdalen och bergen, och vidare en finns en matgrupp med utekök och grill. Här finns också förråd och utedusch för varma dagar!

Området är gated och har välskötta trädgårdar, två pooler, en jacuzzi och även ett gym! Härifrån har du mindre än 5 minuter till närmaste restaurang och matbutik. Stranden ligger endast 15 minuters promenad bort.

Renhållning: €180 /år
Fastighetsskatt: €1,100 /år

Till lägenheten hör även garage och förråd.
Perfekt för permanentboende och semesterboende!

Måste ses, kontakta oss för mer information!

I närheten

Avstånd till strand2 km
Avstånd till centrum0.5 km
Avstånd till mataffär0.3 km
Avstånd till hav2 km
Avstånd till golfbana1 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
3
Byggyta
150 kvm

Karta

Nueva Andalucia - Puerto Banus Marbella

Nyrenoverat radhus med fantastiska terrasser

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg