230
MEDD00D7C57664246DB8C442E521494ADF0

Elegant Villa vid Puerto Banus

Nueva Andalucia - Puerto Banus, Marbella

Elegant villa vid Puerto Banus

Fakta

TypVilla
ReferensnummerSS152
Antal rum5
Antal sovrum4
Antal badrum6
Byggyta796 kvm
Byggår2002
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €2,495,000

Ansvarig mäklare

Villa på bästa läge i Nueva Andalucia / Puerto Banus! Villan erbjuder det bästa av båda världarna när det gäller lugn och bekvämlighet. En privilegierad plats för dom som letar efter ett nytt hem nära alla bekvämligheter samtidigt som du kan njuta av att vara i ett lugnt gated community.
Centro Plaza når ni med bara en minuts promenad!

Bottenvåningen består av en stor entré med högt i tak där vi hittar 2 eleganta öppna trappor på båda sidor som leder upp till övervåningen vilket ger huset sin lyxiga karaktär. Stort och rymligt vardagsrum med öppen spis, högt i tak och en matplats bredvid köket. Från bottenvåningen finner vi flera utgångar till terrasserna i söderläge, trädgården och den vackra poolen.
På denna våning finner vi även ett stort sovrum med flera garderober och ett en-suite badrum , en extra gästtoalett, och tvättstuga.

På första våningen finns ytterligare tre rymliga sovrum, alla med inbyggda garderober, 2 med en-suite badrum och ett med ett extra badrum.
Från sovrummet når man en fantastisk solig och privat terrass i söderläge där du kan njuta av vacker utsikt över grönområdena och utsikten över berget La Concha och delvis havet.

Det finns en stor källare med plats för flera bilar och ändå med utrymme över för tex underhållningsrum, gym eller lagerutrymme.
Källaren är också ansluten till huset genom en inre trappa.
Villan är omgiven av grönskande träd, palmer och grönområden. Det finns en trädgård med en vacker uppvärmd pool och hela villan känns väldigt privat.
Privat, lugnt och gated område. Måste upplevas!

Kontakta oss för mer information och visning.

I närheten

Avstånd till strand1.5 km
Avstånd till centrum0.5 km
Avstånd till mataffär0.5 km
Avstånd till hav1.5 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
6
Byggyta
796 kvm
Byggnad
Byggnadsår
2002

Karta

Nueva Andalucia - Puerto Banus Marbella

Elegant villa vid Puerto Banus

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg