MED93A1A97844DD45A4B670B8268F39774E

Fin lägenhet med 2 sovrum i Benahavis

Benahavis

Fin lägenhet med 2 sovrum i Benahavis

Fakta

Samfällighetsavgift€293
TypLägenhet
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta103 kvm
Våning2 (hiss finns)
HissJa
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Pris: €275,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till denna oas av lugn! I ett mycket uppskattat område ligger denna lägenhet med bästa möjliga läge och bedårande utsikt!

Lägenheten som nås med hiss, ligger högst upp i huset med tyst läge och disponeras enligt följande:

Två rymliga sovrum varav master bedroom med en-suite och har en egen utgång till terrassen. Bägge sovrumen har gott om förvaring. Vardagsrum finns det plats för soffa och matplats för 6 personer, du har även direktaccess ut till terrassen genom skjutdörrarna. Köket är fullutrustat och perfekt för gemensam matlagning. Väl ute på terrassen som är på hela 33 kvm och ligger i sydväst läge finns det plats för både loungemöbler, matplats och grill om som så önskas. Till lägenheten finns det parkeringsplats och förråd. Värmegolv och AC finns för bekvämt åretruntboende.

Området som är väldigt välskött har 4 stora pooler varav en är uppvärmd, här inhyses det även en liten kiosk som är öppen under högsäsong. Det finns även stora uppskattade trädgårdsytor på området och även 24/7 security och gym.

Välkommen till visning av denna lägenhet med magisk utsikt!

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
103 kvm
Lägenhet
Våning
2 av 2, hiss finns
Pris
€275,000
Samfällighetsavgift
€293

Karta

Benahavis

Fin lägenhet med 2 sovrum i Benahavis

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg