Bli kontaktad, klicka här!

Nyrenoverad lägenhet i skandinavisk stil

Nueva Andalucia - Puerto Banus , Marbella
Pris
415 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 103 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja (20 kvm)
airline_seat_flatBalkong: Ja
receiptReferensnummer: SS192

Objektsbeskrivning

Välkomna till en nyrenoverad lägenhet i Skandinavisk stil med de finaste materialen och möblerna i ett av de mest önskvärda komplexen i Nueva Andalucia, La Maestranza.
Denna gated community har 24h säkerhet, vackra underhållna trädgårdar och har 3 gemensamma pooler, varav en är uppvärmd.
Beläget i hjärtat av Golf Valley erbjuds du ett brett utbud av tjänster precis utanför dörren! Den berömda Puerto Banus Marina, alla lyxbutiker och sandstranden är bara 5 minuters körning nerför vägen. Du kan också hitta Marbellas trendigaste restauranger 2 minuters promenad bort. Längs samma väg kan du hitta olika stormarknader, färska organiska marknader, tennisbanor och golfbanor, vilket gör det till en av de mest önskade platserna i Marbella!

Denna vackert renoverade lägenhet har en öppen planlösning, inklusive ett kök och vardagsrum och matplats, som sträcker sig till en rymlig terrass, fullt möblerad med toppkvalitet. Tre sovrum och två badrum, varav ett har eget badrum. Båda badrummen designades och byggdes med den finaste marmorn.
Denna typ av högkvalitativa egendom tillsammans med dess önskvärda läge gör den idealisk som ett familjehem och mycket attraktiv för sommaruthyrning. Missa inte denna möjligheten!

Kontakta oss för mer information och visning.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 2.0km
location_cityAvstånd till centrum 500m
local_airportAvstånd till flygplats 65.0km

Bilder

Karta

HitCounter