230
MEDAD68349C4EA8424CBC175D013C509401

Nyrenoverad lägenhet i skandinavisk stil

Nueva Andalucia - Puerto Banus, Marbella

Nyrenoverad lägenhet i skandinavisk stil

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerSS192
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta103 kvm
HissNej
BalkongJa
PoolJa
Terrass20 kvm

Pris: €415,000

Ansvarig mäklare

Välkomna till en nyrenoverad lägenhet i Skandinavisk stil med de finaste materialen och möblerna i ett av de mest önskvärda komplexen i Nueva Andalucia, La Maestranza.
Denna gated community har 24h säkerhet, vackra underhållna trädgårdar och har 3 gemensamma pooler, varav en är uppvärmd.
Beläget i hjärtat av Golf Valley erbjuds du ett brett utbud av tjänster precis utanför dörren! Den berömda Puerto Banus Marina, alla lyxbutiker och sandstranden är bara 5 minuters körning nerför vägen. Du kan också hitta Marbellas trendigaste restauranger 2 minuters promenad bort. Längs samma väg kan du hitta olika stormarknader, färska organiska marknader, tennisbanor och golfbanor, vilket gör det till en av de mest önskade platserna i Marbella!

Denna vackert renoverade lägenhet har en öppen planlösning, inklusive ett kök och vardagsrum och matplats, som sträcker sig till en rymlig terrass, fullt möblerad med toppkvalitet. Tre sovrum och två badrum, varav ett har eget badrum. Båda badrummen designades och byggdes med den finaste marmorn.
Denna typ av högkvalitativa egendom tillsammans med dess önskvärda läge gör den idealisk som ett familjehem och mycket attraktiv för sommaruthyrning. Missa inte denna möjligheten!

Kontakta oss för mer information och visning.

I närheten

Avstånd till strand2 km
Avstånd till centrum0.5 km
Avstånd till flygplats65 km
Avstånd till mataffär0.2 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
103 kvm
Lägenhet
Pris
€415,000

Karta

Nueva Andalucia - Puerto Banus Marbella

Nyrenoverad lägenhet i skandinavisk stil

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg