230
MED31D05723E55F4551AD0BE4DA554346E7

Etage takvåning i Monte Parasio

Marbella - West, Marbella

Etage takvåning i Monte Parasio

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerPG2320
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum3
Byggyta230 kvm
HissNej
ParkeringGarage
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Pris: €1,695,000

Ansvarig mäklare

Underbar duplex takvåning i sydvästläge beläget på det prestigefyllda och inhägnade området Monte Parasio på Marbellas Golden Mile.

Denna eftertraktade föreningen har 24-timmars säkerhet, flera utomhuspooler, en bar / restaurang, lekplats, fullt utrustat gym, ångbastu, bastu, squash plan, massagerum, uppvärmd inomhuspool och tropiska trädgårdar som håller det högsta kvalitet.
När du väl kommer in i lägenheten möts du av stora öppna ytor så som vardagsrum och matplats leder till den stora privata terrassen med fantastisk havsutsikt
Här finns även ett fullt utrustat kök med separat tvättstuga och terrass med utsikt över bergen. gäst suite med direkt access till terrass.

Den övre våningen har master suite med jacuzzi och två terrasser, en med panoramautsikt över havet och den andra med härlig utsikt över bergen samt ytterligare en gästsvit med två terrasser.

Andra funktioner inkluderar varm och kall luftkonditionering, bra förvaringsutrymmen, marmorgolv, privat parkering och ett förråd.

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
3
Byggyta
230 kvm
Lägenhet
Pris
€1,695,000

Karta

Marbella - West

Etage takvåning i Monte Parasio

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg