230
MEDA2353C94FDF648C8A1FD449B0D898F00

Nyproduktion i New Golden Mile

Estepona

Nyproduktion i New Golden Mile

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerPG2920
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta93 kvm
HissNej
ParkeringGarage
BalkongNej
PoolJa
Terrass72 kvm

Pris: €420,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till den fantastiska boutiqueprojekt med eleganta och rymliga lägenheter och takvåningar belägna i en upphöjd position i hjärtat av Estepona med spektakulära havsutsikter.

Idealiskt beläget några minuters promenad från centrum och med enkel åtkomst i alla riktningar. Malagas flygplats ligger bara en timmes bilresa och Gibraltar flygplats 30 minuter bort. Puerto Banus och Marbella är ca. 20 minuters bilresa.

Detta är det perfekta valet för dig som letar efter ett kvalitetsboende nära alla faciliteter och tjänster. Ett idealiskt andra hem eller året runt bostad.

Det eleganta designen överskrider gränserna för traditionell arkitektur för att erbjuda ett nytt livsstils koncept genom att kombinera högkvalitativa material med nya inspirerande mönster, stora ljusa ytor anslutna till stora terrasser med oslagbar havsutsikt samt över staden till Gibraltar och den nordafrikanska kustlinjen.

Italiensk designade kök med högkvalitativa vitvaror, stora golvplattor, sovrum med med egna badrum.

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
93 kvm
Lägenhet
Pris
€420,000

Karta

Estepona

Nyproduktion i New Golden Mile

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg