230
MED2574316667264E2EA6AACFFC9250F288

Välkommen till denna renoverade och unika etagelägenhet

Marbella - West, Marbella

Välkommen till denna unika etagevåning i San Pedro

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerPG2520
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta123 kvm
HissNej
BalkongJa
PoolNej
Terrass70 kvm

Pris: €349,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till detta unika boende!

Denna etagelägenhet har egen entré direkt ifrån gatan och känslan av townhouse infinner sig. Lägenheten som är ensam i byggnaden har 2 våningar, här kan du enkelt finna ro!

Lägenheten disponeras enligt följande:

Efter den vackra trappan som leder till det första etaget, välkomnas man av det stora vardagsrummet som sitter ihop med matplats intill den trevliga balkongen. En fin detalj är den vackra bevarade tegelpelaren i rummet. Denna våning har 2 sovrum och ett stort badrum, det finns även en gäst wc. Från köket, som är fullt utrustat når man ut till det mysiga atriumet där du kan dricka ditt morgonkaffe. Härifrån tar man trappan upp till andra etaget. Där finns det 3:e sovrummet med en-suite men även den generösa terassen där det finns plats för både middag, barbecue och en stor lounge hörna att spendera varma sköna kvällar för hela familjen. Detta är en fastighet ni måste se och uppleva på plats!

Området:
Så fort du kliver ut från dörren så tar du första steget in till hjärtat av San Pedro där du hör glädjande musik spelas och du har allt möjligt i närheten så som små spanska restauranger som serverar tapas till andra stora restauranger och barer, samt mataffärer stora som små.
Eller varför inte promenera runt i de små torgen till den mysiga spanska atmosfären.

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
123 kvm
Lägenhet
Pris
€349,000

Karta

Marbella - West Marbella

Välkommen till denna unika etagevåning i San Pedro

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg