230
MED4D78B52042364F6996FF335324E8D963

Magnifik penthouse i Monte Paraiso

Marbella - West, Marbella

Magnifik penthouse i Monte Paraiso

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerPG1720
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum3
Byggyta133 kvm
HissJa
BalkongNej
PoolJa
Terrass70 kvm

Pris: €2,250,000

Ansvarig mäklare

Duplex takvåning i sydostläge i det prestigefyllda Monte Parasio på Marbellas Golden Mile. Denna eftertraktade förening har 24-timmars säkerhet, flera utomhuspooler, en bar/restaurang, lekplats, fullt utrustat gym, ångbastu, bastu, squash plan, massagerum, uppvärmd inomhuspool och tropiska trädgårdar som håller högsta standard. Förutom allt detta är det bara en kort promenad till det berömda Puente Romano Hotel och stranden.

Fastigheten har vackert reformerats och består av en öppen planlösning matplats och skjutbart glasdörr som leder till den rymliga privata terrassen med fantastisk utsikt över hav och berg.

Den första våningen leder till den fantastiska master sviten med välvda tak och en härlig privat terrass med havsutsikt och ett badrum komplett med ett badkar där du kan koppla av och titta på utsikten till Afrika och Gibraltar.

Andra bekvämligheter så som varm och kall luftkonditionering, golvvärme i badrummen, elektriska persienner, två privata parkeringsplatser och en förråd.

I närheten

Avstånd till pool0.02 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
3
Byggyta
133 kvm
Lägenhet
Pris
€2,250,000

Karta

Marbella - West Marbella

Magnifik penthouse i Monte Paraiso

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg