230
MEDC8456D94A87D466D8CDB751B95389596

Nyproduktion/ Extra wow känsla i Estepona

Nyproduktion

Estepona

Wow känsla i Estepona

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerPG5520
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta77 kvm
HissJa
ParkeringGarage
BalkongNej
PoolJa
Terrass30 kvm

Pris: €253,650

Ansvarig mäklare

Föreställ dig en plats där solen skiner nästan året runt. Ett hem med högsta livskvalitet och atmosfär, där du kan njuta av den fantastiska utsikten över havet.

Upptäck en fristad som tillfredsställer även de mest krävande kraven.

Alla lägenheter och takvåningar är speciellt utformade för Medelhavslivsstil och har möblats med produkter av välkända varumärken och använder de finaste materialen, har stora glasfronter och rymliga terrasser.

Här finns även vackra trädgårdar, Pool, Gym, gemensamma områden.


Projektet ligger i en privilegierad område, halvvägs mellan Estepona och Marbella. Det förhöjda läget ger dig en unik utsikt över Medelhavet.

Omgiven av det vackra landskapet i Andalusien kan du också nå centrala destinationer som Malaga flygplats, restauranger, golfbanor, tennis- och paddeltennisbanor, sjukhus och köpcentrum inom några minuter med bil.

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
77 kvm
Lägenhet
Pris
€253,650

Karta

Estepona

Wow känsla i Estepona

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg