230
MED1C97CCBBA28E4322B086A5A0BA09F820

Fantastisk duplex takvåning med magisk panoramautsikt

Nueva Andalucia - Puerto Banus, Marbella

Fantastisk duplex takvåning med magisk panoramautsikt

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerPG6120
Antal rum5
Antal sovrum4
Antal badrum3
Byggyta135 kvm
HissNej
BalkongNej
PoolJa
Terrass140 kvm

Pris: €755,000

Ansvarig mäklare

Magisk panoramautsikt över havet, La Concha berget och golfdalen från denna duplex takvåning med 4 sovrum som har renoverats till en extremt hög standard i modern skandinavisk stil, vilket ger en hemtrevlig känsla.

När man kommer in i lägenheten så välkomnas man utav vardagsrummet och köket som har en öppen planlösning och fönster i alla hörn som ger både naturligt ljus samt är vackert för ögonen då man har magisk utsikt redan från plan ett och det första ögonkastet.

Från vardagsrummet kan du gå ut till den rymliga terrassen där du har plats för både Lounge hörna, BBQ och matplats en perfekt plats för morgon kaffet eller kvällsdrinken medan du njuter av utsikten.

På övervåningen hittar du 4 stora sovrum samt två badrum. Här får du också tillgång till en mindre uteplats som leder till den fantastiska takterrassen där man kan ligga på solstolen och sola och svalkas sig under utomhus takdusch som finns.

Detta fina Urbanization ligger i hjärtat av Nueva Andalucia i ett väldigt attraktivt område. I den gemensamma områden så delar man pool och grönområden med endast 12 lägenheter, vilket gör miljön tyst och harmonisk. Men bara 5 minuters promenad från dörren får man till restauranger och barer samt mataffärer.

För golfälskare kan det vara bra att veta att du inte bara har fantastisk utsikt över Las Brisas och Aloha Golf, golfklubbarna Los Naranjos och Magna Marbella utan du kan ta dig till banan till fots på bara på några minuter.

Bilder

WskWTZWw

dZafBuNA

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
3
Byggyta
135 kvm
Lägenhet
Pris
€755,000

Karta

Nueva Andalucia - Puerto Banus Marbella

Fantastisk duplex takvåning med magisk panoramautsikt

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg