Bli kontaktad, klicka här!

Nyrenoverad, fullt möblerad och prisvärd lägenhet i Son Espanyolet

Son Espanyolet , Palma
Pris
285 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 105 kvm
meeting_roomAntal rum: 3 varav 2 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
airline_seat_flatBalkong: Ja (4 kvm)
receiptReferensnummer: 200035

Objektsbeskrivning

På gränsen till trendiga Santa Catalina i Son Espanyolet ligger denna rymliga och ljusa lägenhet på 105 kvm boyta med balkong och all tänkbar service runt hörnet.

Bostaden har en öppen och social planlösning.
Matsalsdelen var tidigare ett sovrum och kan enkelt återställas om man önskar 3 sovrum.
Två sovrum, varav master bedroom med garderob och ensuit badrum med badkar.
Det andra sovrummet är också rymligt. Stort vardagsrum med utgång till balkongen. Mycket socialt öppet kök med både en köksö lämplig som frukostbord eller som ett socialt bord och en separat matplats med ett matbord för 6 personer.
Lägenheten säljs fullt möblerad och stilen är smakfull med en ljus färgskala.

Balkongen har sol från tidig morgon till eftermiddag. Alla rum har hardwood porcelain ceramic golv som ger bostaden en skandinavisk känsla. VVS och el är uppdaterade och fönster och dörrar inklusive ytterdörren är bytta till nya.
Köket är utrustat med Bosh kyl/frys, Aeg spis/ugn och massor av förvaring. I en separat tvättstuga med fönster finns tvättmaskin. Det finns AC/värmare i matsal/ kök och i masterbedroom. Vardagsrum och sovrum två/gäst/arsbetsrum har båda fläktar.
Bostaden är belägen på våning 3 av 4 utan hiss.

Det är gratis gatuparkering, inom 5-10 minuters promenad finns tre större matbutiker och en mindre servicebutik, öppen 7 dagar/vecka finns på andra sidan gatan. Flera caféer och banker finns i området och några minuters promenad ner till centrala Santa Catalina finns caféer, saluhall, restauranger, yogastudios, Palma Sport & Tennis Club mm.

Bilder

Planritningar

Karta

HitCounter