230
MED22AEFCEFB5ED477EB0B978405273429F

Modern bostad i gated community m direkt access till hav och strand

Cas Català, Calvia

Direkt access till hav, strand och pool, modernt i gated community

Fakta

TypLägenhet
Referensnummer200149
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta85 kvm
Våning1 (hiss finns)
Byggår1963
HissJa
Balkong12 kvm
PoolNej
TerrassNej
EnergideklarationUtförd
EnergiklassE

Pris: €690,000

Ansvarig mäklare

Luftig, ljus och modern lägenhet med två balkonger mot havet i en lugn och mycket eftertraktad "gated community" med 24 timmars "doorman/vaktservice".

Läget är nära all service som ett litet center med mataffär, svenskbutik, restauranger och buss nr 4 som går från Illetas och upp till Placa España i centrala Palma var 8e minut dygnet runt 5 min promenad från bostaden.
För golfaren är Son Vida golf 10m min bilfärd bort den närmsta golfbanan. Porto Pi shoppingcentrum vid infarten till Palma ligger 4 km bort och dit tar det ca 15 min med buss, 10 min med bil.

Föreningen har en stor trädgård med palmer och direkt tillgång till havet via badstege samt till två stränder, varav den ena är undanskymd och endast de som bor i området vet att den finns till och nyttjar den. Här finns också en stor gemensam pool med solstolar runt.
Bostaden har två parkeringsplatser inkluderade, den ena är under tak.

Hela lägenheten renoverades för två år sedan inklusive el och vvs. All utrustning i köket är därmed också ny. Det är trägolv i hela bostaden, marmor i badrummen, det ena badrummet har en stor ångdusch, all badrumsinredning är från Villeroy Boch förutom badkaret som är från Porcelanosa. De stora garderoberna i sovrummen är från Dara.

Båda balkongerna har havsutsikt och båda är om ca 6 kvm, varav den utanför det som idag är master bedroom är den mest kvadratiska och där man bäst får plats att äta middag. Om man flyttar de stora, lösa garderoberna kan detta sovrum bli vardagsrum istället.

Hela bostaden har AC värme/kyl, gott om förvaring och det är fördraget för larm. Fönstren har elektriska solskydd. Fastigheten har hiss och något så ovanligt i Spanien som sopnedkast på våningsplanen. Denna lägenhet är på våningsplan 1, men det känns högre då fastigheten delvis är byggd i sutteräng.

I närheten

Avstånd till strand0.3 km
Avstånd till centrum5 km
Avstånd till flygplats20 km
Avstånd till pool0.1 km
Avstånd till mataffär0.25 km
Avstånd till hav0.15 km
Avstånd till shoppingcentrum0.25 km
Avstånd till sjukhus6 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
85 kvm
Lägenhet
Våning
1 av 13, hiss finns
Pris
€690,000
Byggnad
Byggnadsår
1963
Energideklaration
Utförd
Energiklass
E

Karta

Cas Català Calvia

Direkt access till hav, strand och pool, modernt i gated community

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg