230
MED251233E7AF3C48D6BDE00AE57A7F5CE5

Spektakulär våning i gamla stan med mycket av allt

Casco Antiguo - Old Town, Palma

SÅLD - Spektakulär våning i gamla stan med mycket av allt

Fakta

TypLägenhet
Referensnummer200170
Antal rum7
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta310 kvm
Våning1
HissNej
BalkongNej
PoolNej
Terrass7 kvm

Pris: €985,000

Ansvarig mäklare

Något utöver det vanliga!

Bakom Placa Cort ligger denna spatiösa bostad med dubbel takhöjd i halva bostaden och jättestora sociala ytor! Bostaden är som gjord för fest eller som studio för en konstnär. Det är helt klart möjligheternas bostad!

Fastigheten i sig är något indragen från den lugna bakgatan den är belägen på. Det är en kulturmärkt historisk byggnad med en vacker stenlagd innergård och en stor, elegant svängd marmortrapp upp till denna våning som ligger på första våningsplanet.

Man kommer in i en gigantiskt sal med dubbel takhöjd och vackra takbjälkar, perfekt för att mingla med en drink och njuta av konst i alla dess former. Nästa sal är en matsal med plats för många gäster.
Angränsande kommer ett vardagsrum där en stor gaskamin är mittpunkten. Härifrån kommer man till en mer intim matsal och därefter kommer man först till en kombinerad tvättstuga och föreberedelserum och därefter kommer det rymliga köket som även har ingång från entrén. Föreberedelserummet är ypperligt om man har många gäster och har catering av mat
I anslutning till köket finns en liten mini uteplats/vinterträdgård samt en vacker liten inglasad balkong in mot fastigheten.

På entréplanet finns även en gästtoalett och trappen upp till nästa våningsplan.
Övervåningen täcker ca halva den nedre bostadsytan.
På övervåningen finns en rymlig lounge/social yta varifrån man ser ned över entréplanet. Här finns även 2 mycket rymliga sovrum helt separerade från varandra och båda har varsin tillhörande salon och varsitt rymligt badrum. Det mindre sovrummet har också en balkong om ca 5kvm utanför.
På övervåningen finns även ett rum med två fönster i och fantastiska takbjälkar och idag används rummet som en walk-in-closet om ca 50+ kvm. Att det finns fönster gör att man om man bara sätter dit en dörr kan nyttja detta rum till annat än klädförvaring om så önskas, kanske ett tredje sovrum?
Igen, detta är möjligheternas våning på alla vis.

Ytterligare en trappa upp ligger den lilla privata terrassen om ca 7 kvm med mycket sol.

Hela bostaden har centralvärme, klinker eller betonggolv, inbyggd luftkonditionering, ett sofistikerat belysningssystem och alarm.

Nuvarande ägare har parkeringsplats i ett separat allmänt garage och kan sälja platsen om behov finns av parkering.

En unik bostad med en blandning av medelhavscharm och modern komfort på bästa möjliga läge!
Katedralen ligger nästan mitt emot fastigheten, gallerier, shopping, mängder av restauranger, strandpromenaden och havet, allt ligger endast en kort och vacker promenad bort.

I närheten

Avstånd till strand1.5 km
Avstånd till centrum0.2 km
Avstånd till flygplats8 km
Avstånd till hav0.4 km
Avstånd till shoppingcentrum0.3 km
Avstånd till golfbana3 km

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Det finns även en gästtoalett
Antal rum
7
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
310 kvm
Lägenhet
Våning
1 av 2
Pris
€985,000

Karta

Casco Antiguo - Old Town Palma

SÅLD - Spektakulär våning i gamla stan med mycket av allt

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg