MED31131C82A7A04A8F977DB62730692051

Charm och karaktär i renoverad lägenhet på lugn gata i Gamla Stan

La Lonja-Paseo del Borne, Palma

Charm och karaktär i renoverad lägenhet på lugn gata i Gamla Stan


Pris: €445,000

Ansvarig mäklare

I pittoreska gamla stan känt på spanska som El Casco Antiguo eller La Lonja är det nära till allt man vill ha som besökare i Palma. Här finns majoriteten av turistattraktionerna som den majestätiska katedralen Le Seu byggd helt i sandsten, Almudainas kungliga palats och fantastiska Es Baluard Contemporary Art Museum med restaurang och bar med utsikt över hamnen.

Här i de medeltida gränderna finns Gotiska kyrkor, mysiga torg, antikvariat, möbelbutiker, gallerier, svenskägda Rialto Living där man kan fika, klippa håret, titta på konst, köpa färska blommor och handla allt från kläder till noggrant utvalda små detaljer till ditt hem till fullt möblemang i en fantastisk fastighet som bara den är värd besöket.
Här finns även mängder av caféer, livliga barer, tapasställen och gourmetrestauranger som serverar 3-rättersluncher till en bråkdel av kostnaden för kvällsmenyn.

I den lugnare delen av detta myller, nära Es Baluard ligger denna totalrenoverade lägenhet med 2-3 sovrum, ett av rummen är genomgångsrum, mycket stor walk in closet, 2 moderna badrum, vackra originalgolv, fantastisk takhöjd med synliga takbjälkar och franska balkonger ut mot gatan. Lägenheten är ljus och luftig och ligger överst i fastigheten vilket innebär på 4e våningen. När fastigheten byggdes 1887 fanns inte hissar och det finns heller inget utrymme för att få in en hiss så trappträning ingår i köpet!

Köket är fullt utrustat, över en del av köket har man nyttjat takhöjden för förvaring och det finns även ett mindre förråd i lägenheten. Alla fönster är bytta till Climalit 2-glasfönster.

Det finns även en mindre gemensam takterrass där man ser ut över Palmas vackra hamn!

I närheten

Avstånd till centrum0.3 km
Avstånd till flygplats10 km
Avstånd till hav0.3 km
Avstånd till shoppingcentrum0.3 km

Fakta

TypLägenhet
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta85 kvm
Våning4
Byggår1887
HissNej
BalkongNej
PoolNej
TerrassNej
EnergideklarationEj utförd

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
85 kvm
Lägenhet
Våning
4 other_of
Pris
€445,000
Byggnad
Byggnadsår
1887
Energideklaration
Ej utförd

Karta

La Lonja-Paseo del Borne Palma

Charm och karaktär i renoverad lägenhet på lugn gata i Gamla Stan

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på