Bli kontaktad, klicka här!

2 hus i 1 -Town house med patio, terrasser, havsutsikt och minipool!

Es Jonquet , Palma
Pris
1 280 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 180 kvm
meeting_roomAntal rum: 8 varav 5 sovrum
wcAntal badrum: 4
homeTyp: Radhus
poolPool: Ca 1 x 1 m, du sitter på kanten och svalkar fötterna. Utmärkt för små barn.
airline_seat_flatTerrass: Ja (79 kvm)
: E
receiptReferensnummer: 200240

Objektsbeskrivning


Det här är ett eller mer exakt två hus med många möjligheter för både eget boende och uthyrning.
Läget är centralt i yttre, högsta delen av trendiga Santa Catalina gränsande mot Paseo Maritimo och Palmas vackra hamn. Es Jonquet är ett härligt pittoreskt område med apelsinträd, väderkvarnar, kullerstensgator och låga, charmiga vita hus. Här finns ingen genomgångstrafik, endast boende i området får köra in med bil och gatuparkering är gratis.
Här finns även ett kommunalt parkeringshus där man kan köpa en parkeringsplats.

Fastigheten är fördelad på två individuella bostäder med separata entréer bredvid varandra och med möjlighet att ansluta dessa två med en invändig trappa om man vill nyttja hela fastigheten som ett boende.

Bottenvåningen som inte har insyn från något håll helrenoverades 2015, den har fina originaltakbjälkar synliga i hela bostaden och den genuina karaktären är bevarad. Färgvalen är sobra och lugna. All el inklusive elektrisk golvvärme som täcker hela vardagsrummet och luftkonditionering/uppvärmning installerades vid renoveringen liksom fläktar och ventilationskanaler från badrum och kök.

Man kommer in i bostaden via en lång hall med bra förvaring. I ett av förvaringsutrymmena står varmvattenberedaren för båda bostäderna. Till höger från hallen ligger de rymliga sovrummen där det närmast köket/matsalsrummet har en helvägg med förvaring. Till vänster efter förvaringen kommer först ett badrum med stor dusch och därefter en gäst wc med toalett och handfat.

Köket är rymligt med högt i tak och integrerat/öppet mot matsalsdel och vardagsrum, här finns all utrustning som induktionsspis, ugn och diskmaskin. Ut mot den härliga pation/innergården är det en hel industriglasvägg som kan öppnas upp helt och ger ett mycket bra ljusinsläpp. All maskinell utrustning är eldriven.

Innergården är till hälften under tak och till hälften öppen och har plats för flera sittgrupper. Här finns olivträd och andra växter med självbevattning och den lilla "poolen" om ca 1 x 1 meter där man svalkar fötterna medans man läser en god bok och smuttar på ett glas rosé. "Poolen" är också utmärkt för små barn.

Bottenvåningen har 80 kvm och innergården 50 kvm.
Nuvarande ägare har hyrt ut den 30 dagar eller mer för ett snitt om 1.700 € /månad sett på helår. Bostaden har även hyrs ut som yogastudio där klasserna hållits på innergården och frukost och/eller lunch serverats inne i bostaden.

Bostaden i porten bredvid börjar med en trapp upp till första våningen som består av ett charmigt fullt utrustat (allt går på el, ej gas) kök med en liten öppen spis och här finns även ett rymligt vardagsrum med fransk balkong samt ett badrum.
På detta våningsplan finns också två sovrum, det ena har en walk-in closet och det andra är beläget i ett "annex" utanför detta våningsplans terrass. Terrassen är rymlig och rymmer matbord och stolar och har ett "annex" med anslutande badrum och efter detta badrum kommer "annex-sovrummet". Annexdelen liksom köket är uppvärmt med elektriska element.

Genom en trappa upp från hallen nås ett rum som idag används som kombinerat loungerum och sovrum. Detta rum har stora glaspartier mot en anslutande terrass.
Terrassen går att möblera så att man kan spendera härliga, lata soliga dagar med utsikt över Palmas hamn här.

Det första våningsplanet är på 80 kvm + annexet med badrum och sovrum om totalt 17 kvm. Terrassen på detta våningsplan är också om 17 kvm. Utanför annexet under det platta taket ligger ytterligare en färdigt terrass om ca 35 kvm som byggdes 2014 när övrig renovering av denna separata bostad var klar. De lokala regleringarna ändrades vid denna tidpunkt och vid den kommunala inspektionen av den totala renoveringen (båda bostäderna) som utfördes 2015 var man tvungen att täcka över denna terrass. Om man idag får öppna och nyttja den är oklart, men kan vara värt att undersöka.
Det andra, översta våningsplanet har 18 kvm boyta och terrassen är om 12 kvm.
Ingen av terrasserna har insyn.

De båda bostäderna är idag registrerade som en fastighet.
Här finns möjligheten att tillsammans med goda vänner köpa fastigheten och bli grannar i var sin bostad vägg i vägg. För en större familj med ungdomar eller äldre släktingar är det också utmärkt att ha dem i ett "eget" boende.
Eller så stänger man igen den ena entrédörren, öppnar en dörr mellan de båda våningarna, tar bort ett kök och har ett fantastiskt 3-vånings town house med 4-5 sovrum, 3 badrum, 1 gästtoalett och mycket generösa sociala ytor!

Det är ett fantastiskt hus, fullt av karaktär beläget på en otroligt fin plats och huset är fyllt av möjligheter!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 1.5km
wavesAvstånd till hav 250m
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 150m
local_airportAvstånd till flygplats 10.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 2.0km

Bilder

Karta

HitCounter