230
MEDA3FDA771ECA64E29817768BAAF44DE9D

Havsutsikt och stor terrass - Renoveringsmöjlighet vid Tennisklubben

Son Armadams, Palma

Havsutsikt och stor terrass - Renoveringsmöjlighet vid Tennisklubben

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€70
TypLägenhet
Referensnummer200261
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum1
Byggyta125 kvm
Våning7 (hiss finns)
HissJa
BalkongNej
PoolNej
Terrass60 kvm
EnergideklarationUtförd
EnergiklassE

Pris: €485,000

Ansvarig mäklare

Högst upp i fastigheten, runt hörnet från Palma Sport & Tennis Club ligger den här lägenheten med 60 kvm idag delvis täckt terrass. Vill man bo centralt, men bra kommunikationer och nära till absolut allt i Palma inklusive att snabbt ta sig till motorvägen är detta ett drömläge.

Bostaden består av en rymlig hall, 2 normalstora sovrum, badrum med badkar, ett separat kök med utgång till terrassen och vardagsrum som också har utgång till terrassen.

Bostaden är i behov av renovering och även terrassen skulle kunna uppdateras.
Taket i våningen vilar på pelare vilket ger att alla innerväggar går att tas bort så länge man behåller de stödjande pelarna vilket öppnar upp möjligheten för en planlösning helt efter eget huvud.

Fastigheten är välskött, all el byttes ut för 2 år sedan då man gjorde en elrevision och energideklaration. Föreningen består av två portar, har en stor och luftig entré och två hissar.
Den gemensamma takterrassen har en fantastisk utsikt som ligger ovanpå den här bostaden har en fantastisk utsikt över Palma, både över staden, hamnen och havet!

I priset ingår också en bra parkeringsplats som finns i garaget under fastigheten, tillgängligt via hissen.

Fastighetens läge med mindre än 3 min promenad till den svenskägda exklusiva sportklubben Palma Tennis som är en oas i staden där man kan tillbringa hela dagarna, 5 minuters promenad till trendiga och restaurangtäta Santa Catalina och 5 min ner till Palmas vackra hamnpromenad är oslagbart! Inom 3-5 min promenad finns även flera restauranger, caféer, barer (en med tillstånd att sända alla UEFA-matcher), banker, hundaffär, frisörer, apotek, en Eroski Supermarket och en mycket välsorterad mindre matbutik som är öppen alla dagar i veckan. Gå några steg till och ni finner även två större matbutiker, veterinärer, fruktbutiker, sömmerska, kemtvätt, Palmas bästa bageri Palma Bread, bensinstation etc etc.

Närmsta golfbanor är Son Vida, Son Quint och Son Muntaner till vilka det tar 10 minuter att köra.

Från flygplatsen tar det 15 minuter med bil till bostaden.

Bilder

Terrace

Terrace-4

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
125 kvm
Lägenhet
Våning
7 av 7, hiss finns
Pris
€485,000
Samfällighetsavgift/mån
€70
Byggnad
Energideklaration
Utförd
Energiklass
E

Karta

Son Armadams Palma

Havsutsikt och stor terrass - Renoveringsmöjlighet vid Tennisklubben

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg