230
MED303CF6F6451B48948C94480245FA6119

Renoverad finca med stora ytor, gästhus och gästlägenhet

Son Moix, Palma

Renoverad finca med stora ytor, gästhus och gästlägenhet

Fakta

TypVilla
Referensnummer9200284
Antal rum13
Antal sovrum9
Antal badrum8
Tomt9000 kvm
HissJa
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa
EnergideklarationEj utförd

Pris: €4,000,000

Ansvarig mäklare

Denna fantastiska finca ligger i utkanten av Palma, en bit bakom Iberostar fotbollsstadium och har en fantastisk utsikt över hela staden och havet i horisonten. Fastigheten sträcker sig över 3 tomter med en total yta på 9 000 kvm och har mycket mer potential än vad som nyttjas i dagsläget. Idag består fastighetsbeståndet av en huvudbyggnad/fincan som totalrenoverades 2017, ett separat gästhus om 120 kvm samt en gästlägenhet.

Huvudbyggnaden har 3 våningsplan. Huvudentrén öppnar upp till en entréhall med en elegant stor, svängd trapp som går upp till nästa våning. Från hallen kommer man vidare både till det separata, stora moderna och fullt utrustade köket med frukostbord, till en matsalsdel angränsande ett av vardagsrummen samt till ett kontorsrum.

Både trappen och en hiss tar dig upp till första våningsplanet med 4 dubbelsovrum varav 2 har en-suit badrum och de andra två delar på ett badrum.

På det andra våningsplanet finns ytterligare 2 sovrum varav det ena har en-suit-badrum. På detta våningsplan finns också ett stort allrum med en rymlig soffgrupp och en härlig utsikt över ägorna genom ett mycket stort fönsterparti.

Sovrummen har franska balkonger och flera av dem har också fina träbjälkar i taket.
Fastigheten har också ett gym och en härlig tak-in-closet med takbjälkar.

Alla rum har AC/ luftkonditionering och elektrisk golvvärme, varmvattnet värms upp med solenergi, fastigheten har en privat brunn som tillhandahåller dricksvatten och ett biologiskt nedbrytbart brunsvattensystem.

Utanför huvudbyggnaden finns en mycket stor pergola övertäckt terrass med utrymme för 10-talet personer att äta och umgås utan att trängas.

Under huvudbyggnaden finns ett garage om 200 kvm med plats för upp till 10 bilar.

Det är 4 ingångar till tomten, alla med elektriska grindar, i den välskötta trädgården ligger en stor pool, några av de äldsta olivträden på Mallorca och den privata brunnen.

På tomten finns också ett separat gästhus om 120 kvm samt en separat gästlägenhet.

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
13
Antal sovrum
9
Antal badrum
8
Byggnad
Energideklaration
Ej utförd
Övrigt
Huvudbyggnaden helrenoverades 2017
Övriga byggnader
Gästhus om 120 kvm
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
9000 kvm

Karta

Son Moix Palma

Renoverad finca med stora ytor, gästhus och gästlägenhet

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg