230
MED4A23439AF4E947B48F8DEBC8E484495F

SÅLD -Härligt luftig bohemian chic bostad med stor terrass mot havet

Sant Agustí, Palma

SÅLD -Härligt luftig bohemian chic bostad med stor terrass mot havet

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€110
TypLägenhet
Referensnummer200266
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta73 kvm
Våning4 (hiss finns)
HissJa
Balkong3 kvm
PoolJa
Terrass90 kvm

Pris: €710,000

Ansvarig mäklare

Arkitektritad lägenhet som helrenoverades sommaren 2018 inklusive att all köksutrustning byttes.
Bostaden som är på 73 kvm är har mycket högt i tak och smarta fönsterlösningar så hela bostaden flödar av ljus.

Det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och utgång från köksdelen till en charmig balkong helt utan insyn och med plats för ett bord och två stolar. Utgången till både balkongen och till terrassen utanför vardagsrumsdelen har fönster från golv till tak vilket ger att bostaden får ett stort och naturligt ljusinsläpp från två håll.
Köket har Neolith bänkskiva vilket är det tåligaste bänkmaterial du kan ha, varmluftsugnen är från Miele, induktionsspishäll med fläkt från Elica som drar ned matos, diskmaskin, kyl och frys från Bosch och vinkyl från Panda Vinoteca. I ett separat utrymme finns tvättmaskin och torktumlare från Miele.

Avgränsningen mellan kök och vardagsrum är en stor köksö med sittplatser. Vardagsrumsdelen har plats för en rymlig soffa och ett rejält matbord, takhöjden och terrassen utanför ger en fantastiskt rymlig känsla.

Det finns två sovrum för dubbelsängar varav det ena är mycket rymligt och också har ett ensuit-badrum.
Mellan de båda sovrummen är en garderobsvägg och under taket utanför det separata badrummet finns också förvaring. Båda badrummen har dusch och är ljusa och fräscha.

Terrassen är på 90 kvm och har en fantastisk havsutsikt! Själva terrassen är en stor öppen yta där det även finns 3 förvaringsskåp. Terrassytan kan med hjälp av växter och möbelgrupper göra bostaden dubbelt så stor.
Ett normalt år bör terrassen kunna nyttjas minst 9 av årets 12 månader. Att äta middag här med havet framför sig kommer att vara lika fantastiskt som att bara titta upp från en god bok och igen, se havet..!
Nedanför terrassen och mellan fastigheten och vägen nedanför ligger föreningens stora pool som man når via en trapp bredvid huset alt tar man hissen en våning ned. Poolen och terrassen omkring den gör att fastigheten som bostaden ligger i är indragen från gatan.

Det är ljust ekgolv i hela lägenheten. Det finns en AC för värme/kyla i vardagsrummet och hela bostaden har infraröd uppvärmning genom snygga vita plattor i taket eller i badrummen på väggarna där de också fungerar som handdukstorkar. Alla fönster är nya sedan renoveringen och har dubbla glas. Ett joniserande vattensystem, Aquion är installerat så att kranvattnet går att dricka.

Går man nerför trappen bredvid poolen och rakt över gatan så kommer man ner till havet och det är inte längre bort än att man utan att skämmas kan gå dit och ta sitt morgondopp iförd morgonrock. Det är livskvalitet!

Kustområdena Cala Mayor och San Agustin strax sydöst om Palma är mycket populära för närheten till Palma centrum som nås på 10 minuter. Här är bra kommunikationer, flera internationella skolor, det finns flera stränder inom gångavstånd, många restauranger i olika prisklasser, Cala Nova som ligger nedför backen från bostaden har också en mysig hamn med två restauranger, varav den ena är svenskägd, det finns en bra större Eroski supermarket, banker etc. Det är ett område som lever året runt.

I närheten

Avstånd till strand0.4 km
Avstånd till flygplats35 km
Avstånd till pool0.05 km
Avstånd till mataffär0.25 km
Avstånd till hav0.25 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
73 kvm
Lägenhet
Våning
4 av 6, hiss finns
Pris
€710,000
Samfällighetsavgift/mån
€110

Karta

Sant Agustí Palma

SÅLD -Härligt luftig bohemian chic bostad med stor terrass mot havet

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg