230
MED6834752CF570449AA3E9924B608D1FE9

Charmig, helrenoverad bostad i gamla stan med gemensam takterrass

Casco Antiguo - Old Town, Palma

Charmig, helrenoverad bostad i gamla stan med gemensam takterrass

Fakta

Samfällighetsavgift/mån€30 30 €/ månad
TypLägenhet
Referensnummer9200277
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta72 kvm
Våning1
HissNej
Balkong3 kvm
PoolNej
TerrassJa
EnergideklarationUtförd
EnergiklassE

Pris: €370,000

Ansvarig mäklare

Denna helrenoverade lägenhet ligger på första våningen (det finns ett våningsplan under, men ingen bostad) i en gammal, men välhållen fastighet i Gamla Stan med sina myllrande, charmiga smågator.
Det är en liten förening med 9 lägenheter, denna bostad är den första i fastigheten och ligger direkt till höger om den branta trappen upp.
Det finns ingen hiss.

Några minuters promenad bort ligger den välkända shoppinggatan Calle Sindicato. Fastigheten är belägen i den uppsnyggade delen av Sindicat, mot Calatrava och det rustas och byggs om i var och vartannat hus vilket höjer värdet på alla bostäder här.

Bostadens yta är fördelad över ett rymligt och ljust vardagsrum / matrum som man kommer direkt in i från ytterdörren. Ytan vid dörren är så stor att man med möblering kan avgränsa här och göra en hall om man så önskar. Det angränsande lilla arbetsköket är delvis öppet. Vid köket och i matrummet/vardagsrummet är två fina mindre balkonger med fönster från golv till tak vilket gör bostaden ljus och luftig.

Det finns bra med utrymme för att ställa ett matbord mot balkongerna och ha vardagsrumsdelen (med soffor) längre in rummet utan att det blir trångt. Vidare finns två sovrum i bra storlek, båda gjorda för dubbelsäng, det ena sovrummet har ensuit-badrum. Båda sovrummen har inbyggda garderober. Mellan vardagsrumsdelen och sovrumdelen finns först ett tvättrum där även varmvattenberedaren finns och ett separat badrum med dusch.

Hela lägenheten är totalrenoverad inklusive all el och även vattenledningar.
De vackra gamla takbjälkarna är kvar i hela bostaden, alla fönster har dubbla glas och elektriska persienner och det finns 3 AC-moduler för kyla/värme, en i varje sovrum och en i vardagsrum/matrum.

Fastigheten som har 3 våningsplan har en gemensam takterrass med utsikt över takåsarna.
Tilläggas bör att det endast är den första trappen upp till den aktuella bostaden som är brant, övriga trappor har mer normal lutning, man orkar gå upp och nyttja takterrassen.

Föreningens månadsavgift är endast 30 € / månad.

Snett emot porten på gatuplan är två trevliga restauranger.

Bilder

Planritningar

PLANO C Olab PM

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
72 kvm
Lägenhet
Våning
1 av 3
Pris
€370,000
Samfällighetsavgift/mån
€30 30 €/ månad
Byggnad
Energideklaration
Utförd
Energiklass
E

Karta

Casco Antiguo - Old Town Palma

Charmig, helrenoverad bostad i gamla stan med gemensam takterrass

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg