230
MED6BC767B9DA244EA19F8BEC0C1781EC05

Penthouse i hjärtat av La Cala de Mijas!

Nyproduktion

Mijas Costa

La Cala De Mijas

Fakta

TypLägenhet
Referensnummer180059
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta66 kvm
Byggår2018
HissNej
BalkongJa
PoolNej
Terrass30 kvm

Pris: €199,000

Ansvarig mäklare

La Cala Beach ligger i absolut centralaste delen av den mysiga lilla fiskebyn La Cala de Mijas och här byggs 10 lägenheter. Bara ett par meter till den gyllenbruna sandstranden samt restauranger, caféer, matbutiker, apotek, strandbarer osv. Från flygplatsen tar det inte mer än 25 minuter innan man är i charmiga byn med vänlig atmosfär som du nu kan kalla för hem. Nära till dom större städerna och med bra trafikförbindelse.

Lägenheten är traditionellt utformade med modern design. Miljövänligt byggt med material av hög kvalité. Det öppna köket är inbjudnande och dom stora fönsterna samt glasdörrarna ger generöst med ljusinsläpp. Rymlig terrass i anslutning till köket och vardagsrummet och en trappa upp har vi den privata takterrassen. Sovrummen har inbyggda garderober och aircondition i samtliga rum. Huvudsovrummet har en-suite badrum. Man får även möjligheten att välja golv mellan ett trägolv eller keramiska golvplattor.

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
66 kvm
Lägenhet
Pris
€199,000
Byggnad
Byggnadsår
2018

Karta

Mijas Costa

La Cala De Mijas

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg