230
MED5EAB41B22E4E4FCCA73E97663F1CC242

Fenomenal design och egen pool på terrassen!

Nyproduktion

Fuengirola

Havsnära nyproduktion nära Fuengirola

Fakta

TypLägenhet
Referensnummer180062
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta83 kvm
Våning2 (hiss finns)
Byggår2019
HissJa
BalkongJa
PoolJa
Terrass32 kvm

Från 395000: €395,000

Ansvarig mäklare

Santa Barbara Heights är ett förstklassigt boende beläget strax utanför Fuengirola, mellan Marbella och Malaga. Bara 25 minuter från flygplatsen befinner vi oss här i den exklusiva bostaden.

Urbanisationen ligger på en höjd med oavbruten havsutsikt över medelhavet. Svalka dig i infinitypoolen eller koppla av i någon av dom balinesiska solsängarna. Uppvärmd simbassäng och poolbar finns även i den tropiska miljön. Gym, bastu och turkisktbad finns också för att fullborda välmåendet.

Lägenheterna är moderna och påkostade. Med högklassig arkitektur och material av absolut högsta kvalitét är detta ett boende för finsmakaren. Öppna ytor med fönster från golv till tak i vardagsrummet som blickar ut mot terrassen och den makalösa glasade poolen. Köket är fullt utrustat med vitvaror från Miele och har en praktisk köksö. Dom 2 sovrummen har varsit badrum och inbyggda garderober. Denna bostad är något utöver det vanliga och utstrålar inte bara elegans utan sätter också tonen för kvalitét och effektivitet.

För att kunna njuta så mycket som möjligt av livet här erbjuds residenterna, daglig städservice, skönhetsbehandlingar och personlig kock som lagar utsökt mat i ditt hem.

I närheten

Avstånd till strand0.3 km
Avstånd till centrum0.5 km
Avstånd till mataffär0.5 km
Avstånd till hav0.3 km
Avstånd till shoppingcentrum0.5 km
Avstånd till golfbana0.4 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
83 kvm
Lägenhet
Våning
2 av 3, hiss finns
Pris
€395,000 Från 395000
Byggnad
Byggnadsår
2019

Karta

Fuengirola

Havsnära nyproduktion nära Fuengirola

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg