230
MED91EF1DCC23FE4E818BE61A8D9CB744A9

Vacker Fristående villa i Torrenueva!

Mijas Costa

Villa i Torrenueva

Fakta

TypVilla
Referensnummer180011
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum3
Byggyta350 kvm
Tomt1060 kvm
HissNej
BalkongJa
PoolJa
Terrass24 kvm

Pris: €849,000

Ansvarig mäklare

En magnifik villa belägen i Torrenueva, precis vid kanten av La Cala de Mijas!

Fastigheten, i sydvästligt läge, har en stor tomt med en vacker uppvuxen trädgård med privat pool och med vacker havsutsikt! Detta stora familjehem bjuder på ett vackert öppet vardagsrum/matrum (med ett takfönster i matsalen) med en stor öppen spis, högt i tak med en öppen övre del som leder till huvudsovrummet med eget badrum och en terrass med fantastisk utsikt. Här finns också ett fint kontor.

På bottenvåningen hittar man ytterligare 2 dubbelrum (ett en-suite) och ett badrum med dusch, en trevlig inrett kök och en stor terrass med utsikt över havet. Det finns trappor från insidan som går ner till ett rymligt garage med plats för 2 fordon med en elektrisk grind. På baksidan av bostaden finns det en ingång från gatan.
Detta är ett underbart vackert hus och beläget på bara en 10 minuters promenad från stranden och alla bekvämligheter i La Cala de Mijas.

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
3
Byggyta
350 kvm
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
1060 kvm

Karta

Mijas Costa

Villa i Torrenueva

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg