230
MED1ACA100DFD074F9FBA133BE0E77D359B

Underbart modernt radhus i Torrequebrada

Benalmadena

Townhouse invid Torrequebrada golf

Fakta

TypRadhus
Referensnummer089180033
Antal rum5
Antal sovrum4
Antal badrum3
Byggyta112 kvm
HissNej
BalkongNej
PoolJa
Terrass68 kvm

Pris: €370,000

Ansvarig mäklare

Vackert och rymligt radhus vid Torrequebrada golfbana!

Huset är fördelat på 3 våningar, på första våningen finns det rymliga vardagsrummet som öppnar mot en vacker och trevlig terrass med utsikt över golfbanan. Det fullt utrustade köket är öppet för vardagsrummet och en toalett. På andra våningen finns två sovrum med eget badrum, det största sovrummet har också en egen terrass. På övervåningen har nuvarande ägare stängt 22 m² av den tidigare stora terrassen, det här utrymmet används för närvarande att stödja bbq-området som ett vardagsrum men kan även bli ett stort sovrum.
Huset har privat parkering, delvis i parkeringsområdet har ägarna nyligen gjort en 38 m² lägenhet med separat ingång bestående av ett stort sovrum / estudio och ett badrum. Urbaniseringen har en gemensam pool.Det är ett mycket speciellt hem, missa inte att besöka det!

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
3
Byggyta
112 kvm

Karta

Benalmadena

Townhouse invid Torrequebrada golf

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg