230
MEDE345E871B0254E87AB86BDB94B38EED0

Underbart penthouse i Calahonda!

Mijas Costa

Underbart penthouse i Calahonda!

Fakta

TypLägenhet
Referensnummer180015
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta101 kvm
HissNej
BalkongJa
PoolJa
Terrass96 kvm

Pris: €289,000

Ansvarig mäklare

Underbar penthouse-lägenhet med panorama utsikt över havet!

Denna rymliga och mycket privata egendom har ett mycket privilegierat läge med en stor terrass i både syd och västläge. Så fort som man öppnar entrédörren möts man av en slående havsutsikt! Man kommer in i ett stort vardagsrum på 37 kvm med en fin öppen kökslösning. Direkt från vardagsrummet går man ut på den härliga, 96 kvm stora terrassen! 26 kvm av terrassen är inglasad med högkvalitativa glassgardiner från Lumon, vilket ger möjligheten att ha det helt öppet eller stängt och ha ett fantastiskt ute-rum! Det finns också en separat inglasad del som nu används som kontor och/eller gästrum.

Terrassen som i sin helhet, är på samma våningsplan som bostaden, går i vinkel runt lägenheten vilket ger en luftig och fri känsla. Inne i lägenheten finns också två sovrum och två badrum; det stora sovrummet har ett privat badrum. Komplexet är bara några få år gammalt och är byggt till mycket hög standard; kvalitetskök med granitytor, fönster med dubbelglas i aluminium ramar, Internet/fiberoptik, A/C med kyla och värme, hiss från garage upp till lägenheten, infinitypool m.m. Lägenheten har en stor privat parkeringsplats där man skulle kunna parkera två bilar och den har också ett privat förrådsrum i källarplanet. Komplexet har också flera extra parkeringsplatser för gäster, allt innanför det privata inhägnade området.

Allt är mycket välskött och fungerar utmärkt i en mycket speciell bostad som har allt, säljes fullt möblerad!

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
101 kvm
Lägenhet
Pris
€289,000

Karta

Mijas Costa

Underbart penthouse i Calahonda!

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg