230
MED7AA8A0CDD52548C284F4E5075598F056

Parhus med privat pool beläget i det exklusiva området Reserva del Higuerón.

Benalmadena

El Higuerón

Fakta

TypRadhus
Referensnummer180005
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum3
Byggyta160 kvm
HissNej
BalkongJa
PoolJa
TerrassJa

Pris: €569,000

Ansvarig mäklare

I det exklusiva området Reserva del Higuerón finner vi denna vackra bostad. 15 minuter från Malaga flygplats och ett stenkast från det storslagna Hilton hotellet. Från bostaden har man närhet till matbutiker, restauranger, sportfaciliteter och spa-anläggningar. Havet och tågstationen är inte långt bort, man promenerar dit på ca 15 minuter.

Designat med stilrena materialval och en välplanerad planlösning har bostaden 3 sovrum och 3 badrum varav ett en-suite. Köket är fullutrustat och terrassytorna är generösa. Vid den grönskande trädgården och den täckta terrassen finns den mysiga poolen. I vardagsrummet finns en öppenspis och en trappa ner finns ett förråd samt garageplats för 2 bilar.

Vill ni veta mer?

Kontakta oss på Husman Hagberg Fuengirola!

I närheten

Avstånd till mataffär0.2 km
Avstånd till hav0.7 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
3
Byggyta
160 kvm

Karta

Benalmadena

El Higuerón

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg