230
MED6D9D596FF2AD4DB6A6E676FD06C82724

Unik villa i eftertraktat område!

Fuengirola

Unik villa i eftertraktat område!

Fakta

TypVilla
Referensnummer089180095
Antal rum5
Antal sovrum4
Antal badrum4
Byggyta338 kvm
Tomt843 kvm
HissNej
BalkongNej
PoolJa
TerrassJa

Pris: €995,000

Ansvarig mäklare

Fristående villa i mycket eftertrakta område!

Underbart hus med fyra sovrum, tre badrum, stor färdig källare, kök med tvättstuga, vardagsrum av högt i tak med öppna balkar och stora fönster som erbjuder spektakulär utsikt över havet, Fuengirola Bay och marina. Det har också privat pool, terrass och trädgård där du kan njuta av dess huvudsakliga riktning, sydväst.

Ta dig lugn och vila i ett av Europas mest spännande bostadsdestinationer, njut av en kombination av upplevelser av underhållning, hälsa, sport, avkoppling, kulinariska läckerheter, nattliv och aktiviteter.

Beläget i hjärtat av Costa del Sol och i det mest prestigefyllda området Fuengirola, nära stränderna, i en miljö som bjuder på avkoppling och vila, utrustade med den mest avancerade tekniken och högkvalitativa faciliteter.

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5
Antal sovrum
4
Antal badrum
4
Byggyta
338 kvm
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
843 kvm

Karta

Fuengirola

Unik villa i eftertraktat område!

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg