230
MEDFB2470EFE26E4AD3B72A9741C4C51E2B

Penthouse i etage samt takterrass om 110 kvm!

Fuengirola

Penthouse i etage samt takterrass om 110 kvm!

Fakta

TypLägenhet
Referensnummer089180110
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum2
Byggyta110 kvm
HissNej
BalkongJa
PoolJa
Terrass110 kvm

Pris: €375,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till detta penthouse i etage med tre sovrum med ett fantastiskt läge i Fuengirola med bara 500 meter promenad till stranden och med närhet från ett stort utbud av affärer och andra bekvämligheter.

Lägenheten är stor och ljus i hela och består av entré, vardagsrum med stora altandörrar som leder ut till en enorm terrass som är utrustad med infällbara glasgardiner vilket ger dig möjlighet att använda ett annat rum under de kallare vintermånaderna, fullt utrustat kök med separat tvättstuga, tre dubbelrum och två badrum (master med eget badrum).

Vardags och sovrummet har båda tillgång till huvudterrassen medan de andra två dubbelrummen har egna terrasser. Om det inte räcker med uteplats för dig finns det också en stor takterrass med 360 graders panoramautsikt över havet och bergen och en privat bastu och jacuzzi.

Fastigheten har varm och kall luftkonditionering, underjordisk parkering och separat låsbart förråd och området är gated och säkert samt har en stor gemensam pool, barnpool och lekplats.

Beläget precis intill köpcentret Miramar, måste ses!

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
110 kvm
Lägenhet
Pris
€375,000

Karta

Fuengirola

Penthouse i etage samt takterrass om 110 kvm!

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg