230
MED4E06CFCB366A4BA88A39EEC151C2ED7B

Lyxvilla invid 8:e hålet i Cabopino Golf Marbella

Nyproduktion

Marbella - East, Marbella

Lyxvilla invid 8:e hålet i Cabopino Golf Marbella

Fakta

TypVilla
Referensnummer089180181
Antal rum6
Antal sovrum4
Antal badrum5
Byggyta286 kvm
HissNej
BalkongNej
PoolJa
Terrass161 kvm

Pris: €966,000

Ansvarig mäklare

En boutique koncept av 6 halvt fristående lyxiga 4 sovrum moderna bostäder i Artola, Cabopino med panoramautsikt till havet över Cabopino Golf.

Beläget strax öster om Marbella stad är Cabopino känt för sin naturliga skönhet, tallskog och den berömda Artola-stranden som allmänt anses vara en av de bästa stränderna i Spanien med gyllene sanddyner, exceptionellt rent vatten och bra strandrestauranger.

Cabopinos eleganta småbåtshamn ligger bara en kort promenad bort, den är mindre och mer intim än Puerto Banus, men det finns en rad faciliteter, inklusive ett brett utbud av bra restauranger, loungebar och affärer.

Med full nytta av den naturliga terrängen, förhöjt läge och närhet till stranden, har alla 6 bostäder en fantastisk utsikt över havet från varje våning.

Villorna sträcker sig över 3 våningar och varje bostad har ett brett utbud av lyx och samtida boende inklusive en privat pool, personlig hiss, solarium på taket, dubbelgara, eleganta walk-in closet med havsutsikt.
Föreningen har blomstrande trädgårdar med ett vackert poolområde.

I närheten

Avstånd till strand1.7 km
Avstånd till flygplats4.2 km
Avstånd till mataffär1.8 km
Avstånd till hav1.7 km
Avstånd till golfbana1 km

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
6
Antal sovrum
4
Antal badrum
5
Byggyta
286 kvm

Karta

Marbella - East Marbella

Lyxvilla invid 8:e hålet i Cabopino Golf Marbella

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg