230
MEDA11B226F245D4E4690EEDA5CC347DA6E

Exklusiv modern lägenhet havsutsikt 1 sovrum *SÅLD* Fuengirola

Nyproduktion

Fuengirola


PRIS169 000 €

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

REFERENSNUMMER

ÅF58

ANTAL RUM

2

ANTAL SOVRUM

1

ANTAL BADRUM

1

BYGGYTA

67 kvm

HISS

Nej

BALKONG

Nej

POOL

Nej

TERRASS

Nej

Exklusiv modern lägenhet havsutsikt 1 sovrum *SÅLD*

Vi är glada att meddela denna helt nya exklusiva utveckling av moderna lyxiga lägenheter i Fuengirola av hög kvalitet 1, 2, 3 och 4 sovrum. Beläget i ett förhöjt läge med den mest magnifika havsutsikten och på ett fantastiskt läge bara 3 minuters promenad till stranden och 5 minuters promenad till köpcentret Myramar.

The View erbjuder moderna lägenheter, designade speciellt för den moderna internationella kunden.

Fuengirola har varit destinationen för internationella besökare och invånare i många år, men har saknat kvalitet, modern egendom. Det är tills nu. The View lyfter baren och erbjuder sina invånare ett komplett livsstilspaket, på ett utmärkt centralt läge, gångavstånd till stranden, staden och handelscentret. Livet blev bättre i Fuengirola.

The View är en boutique bostadsutveckling av endast 61 moderna lägenheter med rymliga interna vardagsrum och stora generösa terrasser där du kan äta utomhus med utsikt över Medelhavet. Du kommer att älska den sömlösa övergången från inomhus till utomhus, både från vardagsrummen och från de rymliga sovrummen. Din terrass kommer att bli en förlängning av ditt hem. På dagen kan du koppla av i solskenet med utsikt över Afrika och på natten, äta under stjärnorna med låg nivå humörbelysning.

Inuti din rymliga nya lägenhet hittar du att allt har skapats för att ge dig en känsla av kvalitet. Snygga designlösningar erbjuder gott om öppna planlösningar och matsalar med moderna kök med toppklass, märkesvaror.

Tack vare den smarta layouten och den perfekta inställningen kan du njuta av enastående vyer vid varje ögonblick. Vare sig vakna, koppla av, laga mat eller mat, kommer vardagen aldrig att vara densamma.

Du kommer att känna dig som om du simmar på himlen tack vare den otroliga utsikten från Infinity-poolen. Du kommer att dra nytta av känslan av välbefinnande som kommer från att ta hand om din hälsa, så enkelt gjort i det fantastiska gymmet, bastun, turkiskt bad och uppvärmd inomhuspool. För dagar med lycklig avkoppling finns det chillout däck med en plaska, loungebar och balinesiska sängar. Den perfekta platsen att fly från allt och sparka tillbaka i ditt eget utrymme.

Vackra Medelhavet trädgårdar och gröna områden kommer att bidra till din känsla av fred. När det är dags för en förändring finns det sociala faciliteterna på Gastrobar och de sjunkna Firepits där du kan njuta av ett glas vin med vänner. Det finns timmar av kul att få förbättra ditt spel på golfsimulatorn, så att när du går ut på de lokala banorna kommer du att bli en riktig proffs.

En lägenhet i The View är mer än bara ett hem; Det är ett livsstilskoncept som tar hand om din dagliga behov. Denna bostadsanläggning har en infinitypool, en uppvärmd inomhuspool, ett gym, bastu och turkiskt bad, socialklubb och chillout däck, sjunkna firepits, golfsimulator, lekplats, öppen havsutsikt och alla bara 3 minuters promenad till stranden och 5 minuters promenad till Myramar kommersiella centrum.

Ansvarig mäklare

Bilder

MEDA11B226F245D4E4690EEDA5CC347DA6E
MED4E08BCEDB2C7430FA619D9E19F94CBB7
MED3E4E8DA44E4E4A688FE663654A0EAB5C
MEDD004C38BD75C4C86BDCBD966CE918DBC
MED27592F534E34478D85B535121694B711

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

REFERENSNUMMER

ÅF58

ANTAL RUM

2

ANTAL SOVRUM

1

ANTAL BADRUM

1

BYGGYTA

67 kvm

HISS

Nej

BALKONG

Nej

POOL

Nej

TERRASS

Nej

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2

ANTAL SOVRUM

1

ANTAL BADRUM

1

BYGGYTA

67 kvm

Lägenhet

PRIS

169 000 €

Karta

Fuengirola

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till kontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2022 HusmanHagberg