230
MED24CDD134284F4C4DA8C5009D8635CD63

Lyxig modern lägenhet med fantastiskt havsutsikt 2 sovrum i Fuengirola

Nyproduktion

Fuengirola

Nyproduktion med havsutsikt 2 sovrum Fuengirola

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerÅF65
Antal rum3
Antal sovrum2
Antal badrum2
Byggyta82 kvm
HissNej
BalkongNej
PoolJa
Terrass41 kvm

Pris: €369,000

Ansvarig mäklare

Vi är glada att meddela vår helt nya exklusiva utveckling av moderna lyxiga lägenheter i Fuengirola av hög kvalitet, välj mellan 1-3 sovrum med pris från 369.000 euro!

Beläget i ett förhöjt läge med den mest magnifika havsutsikten och på ett fantastiskt läge bara 3 minuters promenad till stranden och 5 minuters promenad till köpcentret Myramar.

The View erbjuder moderna lägenheter, designade speciellt för den moderna internationella kunden.

Fuengirola har varit destinationen för internationella besökare och invånare i många år, men har saknat kvalitet, modern egendom, det är tills nu.
The View lyfter området och erbjuder sina invånare ett komplett livsstilspaket, på ett utmärkt centralt läge, gångavstånd till stranden, staden och handelscentret. Livet blev bättre i Fuengirola.

Tack vare den smarta layouten och den perfekta inställningen kan du njuta av enastående vyer vid varje ögonblick. Vare sig vakna, koppla av, laga mat eller mat, kommer vardagen aldrig att vara densamma.

Du kommer att känna dig som om du simmar på himlen tack vare den otroliga utsikten från Infinity-poolen. Du kommer att dra nytta av känslan av välbefinnande som kommer från att ta hand om din hälsa, så enkelt gjort i det fantastiska gymmet, bastun, turkiskt bad och uppvärmd inomhuspool. För dagar med lycklig avkoppling finns det chillout däck med en plaska, loungebar och balinesiska sängar. Den perfekta platsen att fly från allt och sparka tillbaka i ditt eget utrymme.

Vackra Medelhavet trädgårdar och gröna områden kommer att bidra till din känsla av fred. När det är dags för en förändring finns det sociala faciliteterna på Gastrobar och de sjunkna Firepits där du kan njuta av ett glas vin med vänner. Det finns timmar av kul att få förbättra ditt spel på golfsimulatorn, så att när du går ut på de lokala banorna kommer du att bli en riktig proffs.

En lägenhet i The View är mer än bara ett hem; Det är ett livsstilskoncept som tar hand om din dagliga behov. Denna bostadsanläggning har en infinitypool, en uppvärmd inomhuspool, ett gym, bastu och turkiskt bad, socialklubb och chillout däck, sjunkna firepits, golfsimulator, lekplats, öppen havsutsikt och alla bara 3 minuters promenad till stranden och 5 minuters promenad till Myramar kommersiella centrum.

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
82 kvm
Lägenhet
Pris
€369,000

Karta

Fuengirola

Nyproduktion med havsutsikt 2 sovrum Fuengirola

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg