230
MEDC62BB4A1FBAE4BA183F98E55BA8547AD

Lyxig nyproduktion Nature Collection

Nyproduktion

Mijas

Lyxig nyproduktion Nature Collection

Fakta

TypLägenhet
ReferensnummerÅF280
Antal rum4
Antal sovrum3
Antal badrum3
Byggyta139 kvm
HissNej
ParkeringGarage
BalkongNej
PoolJa
Terrass72 kvm

Pris: €455,000

Ansvarig mäklare

Dessa ljusa, toppmoderna bostäderna inbjuder dig att vila dina ögon på den fantastiska utsikten över Costa del Sol och dess underbara solnedgångar. Det bästa kvalitetsmaterial som marknaden har att erbjuda, garanterad och godkänd av CTE (Building Standards.)

Detta exklusiva projekt består av 19 lyxiga lägenheter och takvåningar med 130m2 byggyta och 123m2 terrass / trädgård. Dessutom kommer det att byggas 40 radhus och parhus som kommer ha både källare, garage, terrass och en fin trädgård!

Byggnaderna är omgivet av en fin natur och har stora gemensamma områden, två simbassänger, en jacuzzi utomhus, ett täckt chill out område med trä pergola, med inspiration från Parque Natural de la Sierra de Mijas. Samt en paviljong som erbjuder stort utbud som är relaterade till utomhussporter, natur och hälsosam livsstil.

De boende kommer få tillgång till Reserva de Higuerón Resort Sport Club och Spa via privat transfer. På så sätt kan du som boende njuta av lugn och avskildhet i att leva i hjärtat av naturen och dra nytta av alla tjänster och faciliteter som erbjuds av Sport Club and Spa.


Vänligen kontakta oss för presentation och visning av detta unika projekt!

I närheten

Avstånd till flygplats22 km

Bilder

thumbnail NATURE CASAS_EXTERIOR

Nature garden

thumbnail NATURE CASAS_PISCINA Y BBQ

Nature Garden c

Nature Garden b

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
3
Byggyta
139 kvm
Lägenhet
Pris
€455,000

Karta

Mijas

Lyxig nyproduktion Nature Collection

Bli kontaktad av mäklare

Jag vill veta mer om bostaden

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande mäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är mäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2021 HusmanHagberg